KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kendin toplayacaksan en başta ne toplayacagını iyi bilmen lazım..onun için jeep forumunda cj ile ilgili ne var ne yok okumanı tavsiye ederim....cj de altın kurallar vardır..difler,şanzumanlar,motorlar,makaslar,şasiler ve bilimum maddeler vardır bunları çok iyi bilmen lazım!yoksa 3-5 bin lirayada cj ler var...mesela aracın üstünde eski sahibi yükseltme kiti koymuş bence süper bişey benim gözümde bir artı.adam difransiyele kilit koymuş ohhh ne güzel,araçta elektronik ateşleme ve ön fren disk var yemede yanında yat..cj hiç bir zaman dıştan aaa çok hoş duruyor boyası temiz bak lastiklerde 33'' veya 35'' fiyatıda makul ben bunu alayım dersen yanılırsın...motor ve şanzuman konusuna girmeyecegim kişiden kişiye degişir bu madde....dedigimi tekrarlıyorum..eger bir cj alacaksan önce sen begeneceksin sonra gerçekten cj den anlayan birinden destek istemelisin...linki verilen araçların ekstraları ve fiyatlarında pazarlıkla uygun görünüyor...amacım cj yi gerçekten isteyen birisini her ne kadar tanışmasamda yanılıp ben bu belayı nasıl başıma aldım degilde iyiki almışım demesi...saygılar
ya zaten sizlerden ögrenicegimiz cok şey var kendimde zaten tagmirciyim yani sitedigim gibi oynaya bilecegim ve deneyip görebilecegim imaknım varonun içi zaten ucuz olmasını istiyorum
eğer tamirciysen hiç yapılmamış araç tavsiye ederim..fakat tuncayın dediği gibi aracın özelliklerini iyi bilmek lazım biraz ucuzunu bulunca heh tamam bu iyi dememek lazım..
yeniden toplasanda sana tente elektronik ateşleme diff lock gibi şeyler lazım olucak. bu parçaların sağlam olduğunu kabul edersek, aracı yeniden toplasanda senin için daha karlı olur.
arkadaşlar aramıza yeni katılan oziiron arkadaşım ifla olmaz bi virüs kapmıssın geçmiş olsun aramıza hoşgeldin en kısa zamanda cj ne kavuşursun dilerim .
ama şu noktaya deyinmeden geçemiyecemki n bu düşüncenize katılmıyorum hepimiz cj toplayan insanlarız benim 74 model cj5 aracım bana 15 bin usd maliyetle bu günkü haline geldi keza yeni aldıgım cj 6 16 bin maliyetle toplanan şu anki haline gelen bir araç sen kaça aldın derseniz ben 12 bine aldım kafadan satan ki satan kişi yabancıolmadıgı için onun açısından önemi yok am 4 bin zararla sattı bana
cj işinden kar güden kar eden sayılıdır bence cj 5 e bir motor 2 bine maloldu bana ki işcilik rektifiye hariç vermedim ,yeni cj 6 için 1 sınıf paslanmaz set sordum 2500 lira daha detaylara gelmeden 4 lastik 2 bin llira daha sayayımmı
hepimiz biliyozki bu makineler paglı oyuncaklar
arkadaşımız usta olabilir kaporta boya bunlar iş deyil zaten bi tente 2500 ken boyanın lafı olmaz
genede hevesinizi kırmayım herkesin görüşüne saygılıyım