kendin toplayacaksan en başta ne toplayacagını iyi bilmen lazım..onun için jeep forumunda cj ile ilgili ne var ne yok okumanı tavsiye ederim....cj de altın kurallar vardır..difler,şanzumanlar,motorlar,makaslar,şasiler ve bilimum maddeler vardır bunları çok iyi bilmen lazım!yoksa 3-5 bin lirayada cj ler var...mesela aracın üstünde eski sahibi yükseltme kiti koymuş bence süper bişey benim gözümde bir artı.adam difransiyele kilit koymuş ohhh ne güzel,araçta elektronik ateşleme ve ön fren disk var yemede yanında yat..cj hiç bir zaman dıştan aaa çok hoş duruyor boyası temiz bak lastiklerde 33'' veya 35'' fiyatıda makul ben bunu alayım dersen yanılırsın...motor ve şanzuman konusuna girmeyecegim kişiden kişiye degişir bu madde....dedigimi tekrarlıyorum..eger bir cj alacaksan önce sen begeneceksin sonra gerçekten cj den anlayan birinden destek istemelisin...linki verilen araçların ekstraları ve fiyatlarında pazarlıkla uygun görünüyor...amacım cj yi gerçekten isteyen birisini her ne kadar tanışmasamda yanılıp ben bu belayı nasıl başıma aldım degilde iyiki almışım demesi...saygılaroziiron' Alıntı:kendim topluyacağım için fazla pahalı olmasın diyorum bursadakilerin hepsine gidip baktım güzel makinalar ama kendim uraşmak istiyorum