Sami abi çok güzel bir haber vermişsin. İnan karavansız kalamayacağını düşünüyordum ama bu kadar çok çabuk olacağını aklıma getirmemiştim. Kafanda binbir tilkinin dolaşacağı uykusuz geceler seni bekliyor
Hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanasın
Sağol Mehmet bey,İzmir'e gelirken ki planım arabayı teslim aldıktan sonra size de uğrayıp tanışmak ve sizin karavanınınzı görmekti fakat arabanın önünde kırık olan plastik pancur parçalarını bulabilmek için 2.-3.ve 5. sanayilerde ikibuçuk saat kadar dolaştık.Bulduklarımızda 225 tl isteyince almadan döndük.Araç 10 aydır çalışmadığı için akü de boştu elektrikçi bulup çalıştırmamız da zaman kaybettirdi .Bizzat gideceğim diye sizin aracınızın garajdan çıkışını da kutlamamıştım.Kutlamamı buradan kabul edin lütfen.İnşallah İleride birgün buluşup uzun uzun sohbet edebiliriz.
Teşekkür ederim Ülker hanım ve Yavuz bey.İnşallah geniş bir zaman da buluşmak ümidiile selamlar.
metin0035' Alıntı:
Sami bey hayırlı uğurlu olsun.Sizin gibi tecrübeli bir kamp ,karavancıya iyi bir uğraş çıktı ;bizlerde takip ederek o sevinci sizlerle birlikte yaşayacağız.Tekrar iyi uğraşlar dileyim.SEVGİ ve SAYGILAR.
En önemli aşamayı geçtiniz ya, gerisinin önemi yok. İçi yarım yamalak yapılmış da olsa gezmeye engel değil. Fırsat buldukça vurun kendinizi yollara... İçini yapması da gezmesi de keyif. Ama içini yapma işi tek başına, gezme işi içişleri bakanıyla beraber yapılan işler. Bu yüzden dengeleri iyi kurmak önemli
Sami bey hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah.
Ben İveco motokaravanı sattım sitede iveco karavan imalatları çoğaldı kardeşlerini görmek mutlu ediyor beni.