Nedim bey merhaba;Yeni Gezençi nin arka kapılarında fazla bir detay yok.Mevcut kapıların menteşeleri,açma kulpları falan sökülüpkapılar yerlerine kaynakla sabitlendi.birleşme yerlerindeki aralıklar oto silikonla kapatıldı.Son durum aşağıda ki şekilde.
Nedim bey merhaba;Yeni Gezençi nin arka kapılarında fazla bir detay yok.Mevcut kapıların menteşeleri,açma kulpları falan sökülüpkapılar yerlerine kaynakla sabitlendi.birleşme yerlerindeki aralıklar oto silikonla kapatıldı.Son durum aşağıda ki şekilde.
Sami bey çok teşekkür ederim.
Silikonlar dikkatimi çekmişti de anlaşıldı şimdi.
ben sağ kapı altına dişarıdan yarım yukarı açılan bir sistem düşünüyorum bilmem nasıl olur.
kolay gelsin.
ben sağ kapı altına dişarıdan yarım yukarı açılan bir sistem düşünüyorum bilmem nasıl olur.
kolay gelsin.
Nedim bey arka tarafa yapılacak bagaj kapağı bisiklet veya motosiklet taşıyıcıyla kullanıldığında problemli olacaktır.Yanlardan açılması tavsiyemdir.Selamlar.
kolay gelsin.
internette sipariş üzerine bu camı üretenler var, linkini bulamazsanız yardımcı olabilirim, burada size tavsiyem, cam ne tür olursa olsun fakat özellikle oturma gurubuna hitap eden camınızı büyük tutun derim, kışın kendinizi kümeste değil balkonda gibi hissedersiniz.