KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aynen bunu anlatmaya çalışıyorum , şirketin dobloları bile aşağı yukarı ,aynı rakamlara yakın çıkıyor ,ve bu araçlar yılda yaklaşık 100,000 km çeviren araçlar , nejat bu tip suvların içinde rakamlar aşağı yukarı aynıdır ,hiç değişmez kardeş ama kafan rahat ,muhatabın belli , herhangi bir aksilikte ,ustama sorayım o yapmıştı ,çırak işte ,gibi cevaplar almassın , tecrübelerimle sabittir
Tamamen haklısın abi. Zaten Nejat abinin çevirmeye çalıştığı gibi japon falan işi değil olay
Bi Disco 3 bi RR Sport'un bi yeni Mercedes in falan ağır bakım fiyatları bundan aşağı kalmaz..
Servisler uçuk.
Tamamen haklısın abi. Zaten Nejat abinin çevirmeye çalıştığı gibi japon falan işi değil olay
Bi Disco 3 bi RR Sport'un bi yeni Mercedes in falan ağır bakım fiyatları bundan aşağı kalmaz..
Servisler uçuk.
yunus herkes senin gibi yağ fiyatllarını takip etmiyordur ,ayrıca mekanikçide değildir , servise giden hiç kimse ,gidip ben bu yağın fiyatını dışarıda şu kadar paraya buldum demez ,dersen , serviste sana git orada değiştir der ,garanti dışı ama sende öyle kalırsın , artık yeni nesil araçlarda garanti süreleri neredeyse 10 yıla çıkıyor ( bazı modellerde) , bu sebelerden dolayı kimse yağa mağa bakmaz kardeş , ama aracım eski nesil bir araç olsaydı senin gibi bende ,herhangi bir tamirciye gidip 50 liralık yağdan koyardım ,
Yav abi ben defenderdenmi bahsediyorum bendede 2008 model araç var yerim garantisini okadar parayı verdikten sonra bozarım garantiyi yarın bi sorun çıksada zate sürücü hatasiderker ödetirler banada aynı şey oldu aracı aldığım 1 hafta içinde arka amertisörler patladı garantiye girmiyor dediler
olayı nasıl capondan ingilize bağladınız helal olsun valla
ben cilio'ya 130 bin bakımı yaptırdım adamların elinden aracı zor aldım 750tl hesap çıktı onlara kalsaydı 1500 geçersi parçalara %100 kar koydukları yetmiyor birde işcilik yazıyorlar
ben cilio'ya 130 bin bakımı yaptırdım adamların elinden aracı zor aldım 750tl hesap çıktı onlara kalsaydı 1500 geçersi parçalara %100 kar koydukları yetmiyor birde işcilik yazıyorlar
yok yok bağlamadım ,toyota içinde alırım fiyat , bilgimiz olsun ,hatta yazarken dedim şimdi bunlar başlarlar diye ,toyotayıda yazayım diyecektim ,ama sen yazmışsın sağolasın
yok yok bağlamadım ,toyota içinde alırım fiyat , bilgimiz olsun ,hatta yazarken dedim şimdi bunlar başlarlar diye ,toyotayıda yazayım diyecektim ,ama sen yazmışsın sağolasın
Abi toyota land vs hepsi aynı ortada haksız kazanç var garanti süresinin artması tamamen bizim zararımıza zate stanadart kullanımda hiçkimsenin aracına 3-5 sende hiçbişey olmaz
Abi toyota land vs hepsi aynı ortada haksız kazanç var garanti süresinin artması tamamen bizim zararımıza zate stanadart kullanımda hiçkimsenin aracına 3-5 sende hiçbişey olmaz
Aynen katılıyorum, benim görevim işçiye para vermek değil ki, servise para vermek. İşçiye de servis & şirket para verecek. Karları düşmesin ya da artsın diye, işçilik adı altında bir de para alıyor adamlar. Var mı ki başka bir ihtimal ? Hava filtresi kendi kendine kutudan çıkıp kendini takabilir mi? İşçinin görevi zaten orada bu işleri yapmak. İşçilik parasını müşteriden kesmek çok haksızca. Ya da parçalardan kar marjını çok düşük tutarsın, işçiyi de müşteri öder tamam. Ama böyle bir şey yok.. Hiç anlamadığım bir konudur işçilik ücreti. Sanki orada çalışan insanların görevi araçlarla ilgilenmek değilmiş gibi.
Süpermarkette kasadaki görevliye ürünleri okuttu diye para vermek gibi birşey..
;D ;D ;D
Ellerimden aldım derken daha bitmemiş firen disk ve balataları hiçbirsorunu olmayan devirdayim pompası mutlaka 130binde değişiyormuş değiştirdidmedim ve 2 sene oldu hala ne disklerde nede balata ve devirdayim boppasında sorun yok zate sorun olsa kendim değişecem
;D ;D ;D
Ellerimden aldım derken daha bitmemiş firen disk ve balataları hiçbirsorunu olmayan devirdayim pompası mutlaka 130binde değişiyormuş değiştirdidmedim ve 2 sene oldu hala ne disklerde nede balata ve devirdayim boppasında sorun yok zate sorun olsa kendim değişecem
90 küsür binde akü cortlamıştı, aldık değiştirdik. Biraz zaman geçti, 100 bin bakımına götürdük.
İşte aracı aldılar servise, kontroller falan, şu değişecek bu yapılacak diye bilgilendirmeye gelen eleman geldi ve dedi ki, "akü ömrünü bitirmiş, onu da değiştiriyoruz ?" :
Evet 100 bin bakımında akü değiştiriliyor, 100bin bakımında yapılacaklar listesinde de yazıyor ama bizim aküyü 4-5 bin km önce 0 aldığımızı bilmiyor tabi güzelim servis elemanları.. Ardından babamda bir köpürme ve olaylar gelişir...
O gün bu gündür çok güveniriz servislere )
Bende cilioyu getirdiğimde faturada çam suyu yazmışlar he fiyatı bişey değil 5 lira ama serefsizliğin bukadarıda olmaz ben servise götürmeden önce azına kadar cam suyunu doldurmuştum sordum aynen şöyle ( be şerefsizler cam suyu azına kadar doluyduda nesesine sığdırdınız bu suyu ) cevap (boşalttık öyle doldurduk ) yalan tabiki işte gelde bunlara güven ben anladığım kadarıyla kendi aracımın bakımını kendim yaparım eğer bir yanlış varsada en azından ben yaptım derim geçerim