Yeni kasa L200 (2007+) donanım paketleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Caspian Tiger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,911

Caspian Tiger

Kamp I
Arkadaşlar merhaba,
2007 ve üstü L200 (4x4) lerin donanım paketleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Mitsubishi'nin sitesinde intense vs gibi paketler var ama 2007 model 2.el arattığımda magnum, dakar ve style gibi versiyonlarla karşılaşıyorum. 2010 modellerde versiyonlar mı değişti? Döküman ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Etiketler
Ynt: Yeni kasa L200 (2007+) donanım paketleri

2007 yılından sonra model adları değişti araçlar birbirinde farklı özelliklerde taşıyor

Caspian Tiger' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
2007 ve üstü L200 (4x4) lerin donanım paketleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Mitsubishi'nin sitesinde intense vs gibi paketler var ama 2007 model 2.el arattığımda magnum, dakar ve style gibi versiyonlarla karşılaşıyorum. 2010 modellerde versiyonlar mı değişti? Döküman ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
2007 model olarak
intense :16' jant ve arka difflock standart
intense lux astc var 17'jant var bazıları deri koltuklu sanırım.
intense lux otm var intense lux un aynısı.
magnum, style, dakar daha sonra çıktı.
dakar versiyonu vinç li, mt lastikli yani offroad donanımlı modeli.
Sahibinden.com da vatandaş rastgele versiyon yazıyor.
magnumlarda ralliart kiti, sunroof, astc, deri koltuk standart diye hatırlıyorum

Aslinda benim istedigim ozellikler sunlar;

4x4
otomatik vites
difflock
deri koltuk tercihimdir ama olmasa da olur
vinc, ralliart vs bunlar ilk basta olmasa da olur, daha sonra kendim yaptirabilirim.

Bu ozellikleri barindiran hangi versiyonu bana onerebilir siniz?

Tesekkurler...

Caspian Tiger' Alıntı:
Aslinda benim istedigim ozellikler sunlar;

4x4
otomatik vites
difflock
deri koltuk tercihimdir ama olmasa da olur
vinc, ralliart vs bunlar ilk basta olmasa da olur, daha sonra kendim yaptirabilirim.

Bu ozellikleri barindiran hangi versiyonu bana onerebilir siniz?

Tesekkurler...

otm vites olupda lux olmayan arka difflock standart olan 2007 ve 2008 lerde varmış. sanırım bu linkteki araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-cok-temiz-bakimli-pisman-olmiycaksiniz-kesinlikle-masrafsiz-33789447/detay

ARKADAŞLAR BEDE 2007-2008 L200 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BUNLARIN BİR ÇOK MODELİ VAR ARALARINDAKİ FARK NEDİR? TAVSİYE ETTİĞİNİZ VARMI.

YUKARIDA YAZILANLARI BENDE OKUDUM AMA ORJİNAL 2009 FABRIKA CIKISLI RALLIARTLI VE ELEKTRIKLI SUNROOFLU ISITMALI VE ELEKTİRİKLİ KOLTUK OLAN MODEL HANGİSİ ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.