Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,907

kasey

Ana Kamp
Arkadaşlar
Herkese selamlar,Aranıza yeni katıldım.
İş makinası satan bir şirkette satış müdürüyüm.
Uzunca bir süredir siteyi izliyordum.Sonunda bugün üye oldum.
3 aylık bir süre içinde grand cherokee 4.7 V8 alarak (1999-2001) da aranıza katılmayı hedefliyorum.
Ancak bana yardımlarınızın çok önemi var.Seçtiğim modelin sıkıntıları var mıdır?Tutulan bir model midir?
Deneyimi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

Etiketler

Ynt: Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum

selam hoş geldiniz öncelikle ..konuya gelince araç bi zevk işidir ne gibi özellikler nasıl kullacağınız bunların hepsi farklı şeylerdir her aracın kendisine göre artısı ve eksi olan yönleri vardır williysden gc kadar arada çok model artı eksi amaç gibi çok özellikleri olan taşıtlar vardır mesela ben sırf arazide cj tercih ederim ama baka bi arkadaşımız xj tercih eder bunlar tamamen zevk para ve aaçla ilgili şeyerdir öncelikle ne amaçla kullaçağınıza karar verin sonra verdiğiniz karara göre fikir bazında yardımcı olmaya çalışarım derim kolay gelsin ben ünal

Aramıza hoşgeldiniz. Almayı düşündüğünüz araç Grand serisinin 2. nesilidir. Tanıtım kodu WJ 'dir. Bunu genelde bu forumda duyarsınız. Konu başlığını bu şekilde değiştirdim :smiley:
G. Cherokee'nin bir hayli satan kasasıdır. Yeni sayılabilecek elektronik çekiş sistemine sahiptir.
Bu aracı ne şekilde kullanacaksınız buna da bakın derim. Standart hali ile mi ? Yoksa forumda gördüğünüz biçimde modifiye ederek mi?
Selamlar.

ulusotomotiv' Alıntı:
selam hoş geldiniz öncelikle ..konuya gelince araç bi zevk işidir ne gibi özellikler nasıl kullacağınız bunların hepsi farklı şeylerdir her aracın kendisine göre artısı ve eksi olan yönleri vardır williysden gc kadar arada çok model artı eksi amaç gibi çok özellikleri olan taşıtlar vardır mesela ben sırf arazide cj tercih ederim ama baka bi arkadaşımız xj tercih eder bunlar tamamen zevk para ve aaçla ilgili şeyerdir öncelikle ne amaçla kullaçağınıza karar verin sonra verdiğiniz karara göre fikir bazında yardımcı olmaya çalışarım derim kolay gelsin ben ünal

Ünal cevabın için teşekkür ederim.Ben bu konularda tecrübesizim.Dolayısıyla hemen off road şartları beni ürkütüyor.Sindire sindire gitmek istiyorum.Önce böyle bir aracın normal yollarda sürüş keyfini yaşamak istiyorum.Araçla ilgili herşeye alıştıktan sonra tabii ki yol dışına çıkmak.
Selamlar,

Jeep34' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz. Almayı düşündüğünüz araç Grand serisinin 2. nesilidir. Tanıtım kodu WJ 'dir. Bunu genelde bu forumda duyarsınız. Konu başlığını bu şekilde değiştirdim :smiley:
G. Cherokee'nin bir hayli satan kasasıdır. Yeni sayılabilecek elektronik çekiş sistemine sahiptir.
Bu aracı ne şekilde kullanacaksınız buna da bakın derim. Standart hali ile mi ? Yoksa forumda gördüğünüz biçimde modifiye ederek mi?
Selamlar.

Teşekkür ederim.Verdiğin bilgiler iyi oldu.Konu başlığını da değiştirmişsin güzel olmuş eline sağlık.Daha tecrübeli duruyor.
Ben bu aracı önce şehir içinde kullanmayı planlıyorum.Her özelliğini öğrendikten sonra sizlerle birlikte gezilere katılmayı hedefliyorum.Ama yarışlara değil.Özetle şimdilik standart hali ile kullanmak istiyorum.
Selamlar,

std halde kullanaçaksanız gayet güzel araçdır..bakımlarını zamanında yaptırdıkdan sonrada aracınız üzmez sizi :smiley:jeepler ayrı bi ilgi alaka ister baştan bunuda söyleyelimde :smiley:

öncelikle hoş geldin bende 1999 wj 4.7 v8 var asfalta kullanıyorum marka jeep buda öncelikle bir ayrıcalık.motor güzel ve tatmin edici konfor yeterli sayılabilir yakıt şu an karışık kmde 520tl civarı tüp kullanmıyorum ama almadan önce iyi anlayan birine baktır yardımcı olurum parça fiyatları makul ve bulunur düzeyde aklına takılan varsa yardımcı olurum

Sevgili Kasey,

Hala düşünüyomusunuz ?

Düşün düşün ?

Artık bi karar verin yav. 1.3 daihatsu mu yoksa WJ mi.

Zakof' Alıntı:
Sevgili Kasey,

Hala düşünüyomusunuz ?

Düşün düşün ?

Artık bi karar verin yav. 1.3 daihatsu mu yoksa WJ mi.

19 Mayıs' ta bi ulus otomotiv Ünal' la paylaşım yapmış...
Bide jeep34 Ufuk abiyle.......

Sonra tık yok... ;D

Bide Alfonse çok konuşur diyorlar... Doğrudur...

Ama,

Hiç konuşmayandan, ceeeee diyip gidenden şikayet eden yok ;)

Heh... heh.. :smiley:

Bence 1.3 terios çok daha ekonomik olur WJ 4.7 den.

Haaa, bir de sıralı lpg taktırırsan, tadına doyum olmaz terios 'un. Diyorum ben

Sevgiyle kal,

selam arkadaşlar bende aranıza bu gün katıldım bende yaklaşık 3 saat önce 1996 model Grand Cherokee 5.2 kaporasını verdim arcın lpg yok lpg taktıracağım ve ilk defa amerikan araç kullanmaktayım araçla ilgili hiç bir bilgim yok desem yeridir. yardımlarınızı bekliyorum, aracın özelliklerini ve lpg taktıktan sonra hep beraber teşvikiye yaylası turu yapmayı umuyorum

imdat' Alıntı:
selam arkadaşlar bende aranıza bu gün katıldım bende yaklaşık 3 saat önce 1996 model Grand Cherokee 5.2 kaporasını verdim arcın lpg yok lpg taktıracağım ve ilk defa amerikan araç kullanmaktayım araçla ilgili hiç bir bilgim yok desem yeridir. yardımlarınızı bekliyorum, aracın özelliklerini ve lpg taktıktan sonra hep beraber teşvikiye yaylası turu yapmayı umuyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8646.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12522.0

Bu konulara göz atabilir ayrıca araçlar bölümünde jeep konusunun alt başlıklarında aradığınız tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Aracınız hayırlı olsun..

arkadaşlar aracı aldım şuan şantiyede yanımda
bir sürürü düğmesi var sorularım çook olacak yakın zamanda yapılacak ilk geziye katılmak istiyorum

''Kasey'' Aramıza Hoşgeldin Meslektaşım pek girmiyormu forma,
Araç tercihleri sanal dünya ve makra seçme zorluğu ile düşündürücü olunca belkide hala düşünüyordur. Umarız iyi karar verir

MADENCİ' Alıntı:
''Kasey'' Aramıza Hoşgeldin Meslektaşım pek girmiyormu forma,
Araç tercihleri sanal dünya ve makra seçme zorluğu ile düşündürücü olunca belkide hala düşünüyordur. Umarız iyi karar verir

Teşekkür ederim.Uzunca bir süredir iş seyahatleri ve yoğunluğundan dolayı forma giremedim.Nerede madencilik yapıyorsun.Düşünme sebebim tamamen duygusal bunun adına bekleme diyelim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri