KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selam arkadaşlar bende aranıza bu gün katıldım bende yaklaşık 3 saat önce 1996 model Grand Cherokee 5.2 kaporasını verdim arcın lpg yok lpg taktıracağım ve ilk defa amerikan araç kullanmaktayım araçla ilgili hiç bir bilgim yok desem yeridir. yardımlarınızı bekliyorum, aracın özelliklerini ve lpg taktıktan sonra hep beraber teşvikiye yaylası turu yapmayı umuyorum
öncelikle hoş geldin bende 1999 wj 4.7 v8 var asfalta kullanıyorum marka jeep buda öncelikle bir ayrıcalık.motor güzel ve tatmin edici konfor yeterli sayılabilir yakıt şu an karışık kmde 520tl civarı tüp kullanmıyorum ama almadan önce iyi anlayan birine baktır yardımcı olurum parça fiyatları makul ve bulunur düzeyde aklına takılan varsa yardımcı olurum
Hah şöyle hocam ya.Somut yardımcı olacak bir mesaj aldım.Teşekkür ederim.Yok daihatsuymuş yok gevezeymiş, değilmiş bir sürü mesaj aldım.
Forumun dışında sana nasıl ulaşabilirim?
Selamlar
Siz wj mi dz mi , kl mi sx mi adı her neyse, düşündüğünüz sürede hükümette bakanlar değişti , bir uçak denize düştü, diğeri piste zorunlu indi, üniv. sınavları yapıldı hatta sonuçları açıklandı. Kısaca siz hangi araç iyidir , hangisi sorunludur, diye araştırma yapana kadar kanserin çaresini bulacaklar gibi geliyor bana.
Ben 1.3 teriosu satalı 4 ay oldu . Biliyosun onu Celasın kullanıyodu. !.3 olduğuna bakma çok yakıyordu. km de şehir içi 9 lt. Uzun yolda hiç denenemiştik.
Yaklaşık 4 ay oldu !998 GC 5.2 alalı. Milano LPG li. Makina süper şiddetle tavsiye ederim . Öncelikle Amerikan standartlarında süper bir arazi taşıtı. Bende 3. araba olmasına rağmen eşim ve ben onu hiç boş bırakmıyoruz. hemen hergün işe gidip geliyor GC ( işyerlerimiz yaklaşık evimize 25 kmdir, git gel 50 km.) . Çok memnunuz ondan özellikle kükremesinden.
XJ , veya ZJ veya WJ hangisine karar verirseniz verin , bence hepside göreli olarak mükemmel aletler.
Yaklaşık 4 ay oldu !998 GC 5.2 alalı. Milano LPG li. Makina süper şiddetle tavsiye ederim . Öncelikle Amerikan standartlarında süper bir arazi taşıtı. Bende 3. araba olmasına rağmen eşim ve ben onu hiç boş bırakmıyoruz. hemen hergün işe gidip geliyor GC ( işyerlerimiz yaklaşık evimize 25 kmdir, git gel 50 km.) . Çok memnunuz ondan özellikle kükremesinden.
XJ , veya ZJ veya WJ hangisine karar verirseniz verin , bence hepside göreli olarak mükemmel aletler.
Zakof kısmetse gönlüm WJ dedir.Düşündükçe, yazıları okudukça şimdiden heyecanlanıyorum.Yaşımız da ilerledi, 20 yıldır şöförlüğümüz var ama nedir bu heyecan anlamadım.Hastalık herhalde.Zakof LPG de sorun yaşıyordun ne yaptın.Çözüldü mü?Selamlar