Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,912
Ynt: Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum

Alfonse' Alıntı:
19 Mayıs' ta bi ulus otomotiv Ünal' la paylaşım yapmış...
Bide jeep34 Ufuk abiyle.......

Sonra tık yok... ;D

Bide Alfonse çok konuşur diyorlar... Doğrudur...

Ama,

Hiç konuşmayandan, ceeeee diyip gidenden şikayet eden yok ;)

Heh... heh.. :smiley:

Alfonse selamlar.Ceeee diyip gidenden kısmı yanlış olmuş.Gittiğimi kim söylüyor.Sadece beklemedeyim.Biraz ara verdim.
Selamlar,

Etiketler

Zakof' Alıntı:
Sevgili Kasey,

Hala düşünüyomusunuz ?

Düşün düşün ?

Artık bi karar verin yav. 1.3 daihatsu mu yoksa WJ mi.

Ben karar verdim.Bekleyişim tamamen duygusal.
Sendeki 1.3 Daihatsu duruyor mu, yoksa sattın mı?
Çok memnundun herhalde duruyordur ;D

imdat' Alıntı:
selam arkadaşlar bende aranıza bu gün katıldım bende yaklaşık 3 saat önce 1996 model Grand Cherokee 5.2 kaporasını verdim arcın lpg yok lpg taktıracağım ve ilk defa amerikan araç kullanmaktayım araçla ilgili hiç bir bilgim yok desem yeridir. yardımlarınızı bekliyorum, aracın özelliklerini ve lpg taktıktan sonra hep beraber teşvikiye yaylası turu yapmayı umuyorum

İmdat hayırlı olsun.İzlenimlerini paylaşır mısın?

ervam' Alıntı:
öncelikle hoş geldin bende 1999 wj 4.7 v8 var asfalta kullanıyorum marka jeep buda öncelikle bir ayrıcalık.motor güzel ve tatmin edici konfor yeterli sayılabilir yakıt şu an karışık kmde 520tl civarı tüp kullanmıyorum ama almadan önce iyi anlayan birine baktır yardımcı olurum parça fiyatları makul ve bulunur düzeyde aklına takılan varsa yardımcı olurum

Hah şöyle hocam ya.Somut yardımcı olacak bir mesaj aldım.Teşekkür ederim.Yok daihatsuymuş yok gevezeymiş, değilmiş bir sürü mesaj aldım. :D
Forumun dışında sana nasıl ulaşabilirim?
Selamlar

Sevgili Kasey,

Siz wj mi dz mi , kl mi sx mi adı her neyse, düşündüğünüz sürede hükümette bakanlar değişti , bir uçak denize düştü, diğeri piste zorunlu indi, üniv. sınavları yapıldı hatta sonuçları açıklandı. Kısaca siz hangi araç iyidir , hangisi sorunludur, diye araştırma yapana kadar kanserin çaresini bulacaklar gibi geliyor bana.

Salıcakla kal.

Sevgili Kasey ,

Ben 1.3 teriosu satalı 4 ay oldu . Biliyosun onu Celasın kullanıyodu. !.3 olduğuna bakma çok yakıyordu. km de şehir içi 9 lt. Uzun yolda hiç denenemiştik.

Selamlar

Sevgili Kasey,

Yaklaşık 4 ay oldu !998 GC 5.2 alalı. Milano LPG li. Makina süper şiddetle tavsiye ederim . Öncelikle Amerikan standartlarında süper bir arazi taşıtı. Bende 3. araba olmasına rağmen eşim ve ben onu hiç boş bırakmıyoruz. hemen hergün işe gidip geliyor GC ( işyerlerimiz yaklaşık evimize 25 kmdir, git gel 50 km.) . Çok memnunuz ondan özellikle kükremesinden.

XJ , veya ZJ veya WJ hangisine karar verirseniz verin , bence hepside göreli olarak mükemmel aletler.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Sevgili Kasey,

Yaklaşık 4 ay oldu !998 GC 5.2 alalı. Milano LPG li. Makina süper şiddetle tavsiye ederim . Öncelikle Amerikan standartlarında süper bir arazi taşıtı. Bende 3. araba olmasına rağmen eşim ve ben onu hiç boş bırakmıyoruz. hemen hergün işe gidip geliyor GC ( işyerlerimiz yaklaşık evimize 25 kmdir, git gel 50 km.) . Çok memnunuz ondan özellikle kükremesinden.

XJ , veya ZJ veya WJ hangisine karar verirseniz verin , bence hepside göreli olarak mükemmel aletler.

Selamlar,

Zakof kısmetse gönlüm WJ dedir.Düşündükçe, yazıları okudukça şimdiden heyecanlanıyorum.Yaşımız da ilerledi, 20 yıldır şöförlüğümüz var ama nedir bu heyecan anlamadım.Hastalık herhalde.Zakof LPG de sorun yaşıyordun ne yaptın.Çözüldü mü?Selamlar

Kasey, benim lpg deki sorun sabahları (motor soğukken) benzine otomatik olarak geçmemesi idi.

Sabahlayin manuel olarak benzine aloyordum sonra da yine manuel olarak (motor ıısındıktan sonra) lpg ye geçiyordum.

Niihayetinde ECU yü değiştirdiler de problem çözüldü.

Şunu belirteyim ki Ankara da sadece bir yerde milano lpg yetkili servisi var. Yeni araç alacaklar için önemli diye düşünüyorum.

İnternette milano servis ile ilgili birkaç adres veriyor ama tek bir tanesi yetkili özellikle e-gas programı için.

Selamlar

Sevgili Kasey,

Çok haklısın heyecen konusunda. ben de aynı heyecanı GC ye her binişimde yaşıyorum. Binmekle, kullanmakla geçmiyor heyecanı bu meretlerin.

Her bindiğinde reset oluyorsun.

İşte keyfide burada herhalde.

Sevgiyle kal
.

Zakof' Alıntı:
Bence 1.3 terios çok daha ekonomik olur WJ 4.7 den.

Haaa, bir de sıralı lpg taktırırsan, tadına doyum olmaz terios 'un. Diyorum ben

Sevgiyle kal,

Zakof telefonda bahsettiğin gezi ilginç olabilir.En azından Ankara grubu için tanışma imkanı olur.

Selamlar.

hafta içinde görüşürüz. Gelince ara.

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR