Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fastgame Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,411

fastgame

Ana Kamp
Yer
Yalova
Merhaba;
bende yeni bir Lc prado alarak aranıza katıldım. İlk kısa gezimi Yalova/soğucak/Höyüktepe civarında yaptım...Gerçi yol açıktı..Normal bir araçla bile gidilecek bir yol..[attachment=5] Burda biraz yoldan çıkalım dedik...

07022010316.jpg

07022010317.jpg

07022010336.jpg

07022010368.jpg

08012009210.jpg

Etiketler
Ynt: Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

Yaklaşık 20-30 cm karlı zeminde normal vitesle ilerledik...ama yolun kenarındaki hendeğe battık...biraz gayretle çıktık...

08012009211.jpg

08012009212.jpg

08012009213.jpg

08012009214.jpg

08012009215.jpg

Bu bölgede offroad yapmak için çok güzel alanlar var...ben yalnız olduğum için pek cesaret edemedim...ama gerçekten çok elverişli bir bölge offroad için..

çok teşekkürler arkadaşlar...

lc pradonun arazi vitesl kullanımı ile ilgili bazı sorularım olacak ama..

ben arazi vitesini ,normal vites D konumundayken hareket ettiremedim...normalde otomatik vites D konumundayken,arazi vitesi H konumunda oluyor...H de iken kilitleyip,açtım...ama arazi vitesini L konumuna getiremedim...fazlada zorlamak istemedim..
kısaca bilgi alabilirmiyim.

fastgame' Alıntı:
çok teşekkürler arkadaşlar...

lc pradonun arazi vitesl kullanımı ile ilgili bazı sorularım olacak ama..

ben arazi vitesini ,normal vites D konumundayken hareket ettiremedim...normalde otomatik vites D konumundayken,arazi vitesi H konumunda oluyor...H de iken kilitleyip,açtım...ama arazi vitesini L konumuna getiremedim...fazlada zorlamak istemedim..
kısaca bilgi alabilirmiyim.

vites D konumunda iken ,araçta bulunan arazi şanzumanı kolu devreye girmez , öncelikle D konumunda bulunan vitesi , N konumuna alıp sonrada ,L takabilirsiniz , sonrada kiliti açıp devam edersiniz ,araç saplandıktan sonra kilit açılmaz , patinajda açılmaz ,yani batmadan evvel kiliti açıp ,çıktıktan sonrada kilit kapatacaksınız , kolay gelsin

Teşekkürler Cihan bey...

yani otomatik vites Arazi vitesi devreye girecekse N konumunda olacak..otomatik N konumundayken Arazi L veya H,kilitli veya kilitsiz ilerleyebiliriz..Bu süreçte otomatik vites sürekli N konumunda olmalı...böyle anlıyorum ..

peki biz normal otomatik vites D ile kullanırken ,Arazi vitesi hangi konumda..N konumundamı,yoksa H konumundamı..

Arazi vitesinde kullanırken,otomatik vitesin pozisyonları nasıl olmalı..?
bunun bir şeması varmıdır acaba...

Birde otomatik vitesi kutusunun hemen dibinde Shift lock diye bir düğme var...o niçin kullanılıyor...

fastgame' Alıntı:
Teşekkürler Cihan bey...

yani otomatik vites Arazi vitesi devreye girecekse N konumunda olacak..otomatik N konumundayken Arazi L veya H,kilitli veya kilitsiz ilerleyebiliriz..Bu süreçte otomatik vites sürekli N konumunda olmalı...böyle anlıyorum ..

peki biz normal otomatik vites D ile kullanırken ,Arazi vitesi hangi konumda..N konumundamı,yoksa H konumundamı..

Arazi vitesinde kullanırken,otomatik vitesin pozisyonları nasıl olmalı..?
bunun bir şeması varmıdır acaba...

Birde otomatik vitesi kutusunun hemen dibinde Shift lock diye bir düğme var...o niçin kullanılıyor...

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın,

Arazi vitesine geçebilmek için Vitesi N konumuna alıp daha sonra arazi vitesini istediğiniz konuma getirebilirsiniz.
Yani aracı durdurup boşa almadan arazi vitesini kumanda edemezsiniz.
Arazi vitesini ağır devire aldıktan sonra ilerlemek için tekrar büyük vitesi D-2-L konumlarından birine getirmelisiniz.
Yoksa hareket edemezsiniz.

Normal Kullanımda Arazi vitesi H konumunda olmalı,
Ağır arazi koşullarında L konumuna alabilirsiniz.

iyi günlerde kullanın yeni aracınızı. Bu arada kar çok güzelmiş canım çekti ;)

müsaadenizli bir soru sormak isterim;

LC Pradolarda diff kilit mevcut mudur?
forumda başka bir başlıkta kilit olmadığı gibi bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR