Yeni Orta Susturucu Önerisi ve Küçük Bir Egzos Modifikasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,177

KLL

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir.
Yer
Ankara
arkadaşlar arabamın orta susturucusu çürümüş ses yapıyor.

ustayla beraber kanala inip baktım üzeirndeki susutrucu muadil bir susturucuymuş zaten bir önceki sahibi taktırmış. ustaya göre bu bir nissan altima susuturucusu. iki girişi 1 çıkış var çünkü motor V6.

buraya uygun daha iyi bir susturucu yok ve bu eğer 2 litre motor için tasarlanmış bir susturucu ise aracımın üst devirleirni daha iyi yapabilirim. usta iki adet düz susturucuyu yan yana takmayı önerdi çıkış ise Y boru ile orijinal sos susturucuya göndereceğiz. ne dersiniz? yada bu sistem için öneriniz nedir?

Etiketler
Ynt: Yeni Orta Susturucu Önerisi ve Küçük Bir Egzos Modifikasyonu

orjınal susturucusunu bulup taka bilirseniz daha iyi olur eger ekzost sisteminin geri kalanı orjınalse demek istemekle heders vs yre yoksa

sistem tamamen orijinal. arka susturucu da orijinal ve sorunsuz. ancak orijinal susturucusu yok. bulmay akalksak 1000 dolar para ister nissan. benim iş yerim sanayide hertür imkan olduğu için gerekirse sıfırdan kazan yaptırırım/yaparım o sorun değil ama vakit alsın istemiyorum.

acaba yan yana iki küçük motor susturucusu nasıl iş yapar. motor hacimi 1.8 olan iki arabanın susturucusunu düşünün . bundan iki adet.

susturucunun boru capı ve üzerindeki orta susturucu direk cıkışlıysa capları uydumu sorun olmaz sanırım

peki gürültü sorunu yaşarmıyım sizce? sonuçta o silindirik susturucular endirekt olan susturuculardan farklı yapıda. direnç olarak daha az zorluk çıkartıyor ancak ses sanki daha yüksek olur. hiç silindirik susturucum olmadı önceden. sözkonusu sistemde 3 silindire 1 adet düşüyor. sesin farklılaşacağını düşünüyorum. şimdi gayet kötü aslında. 4 silindirli araba gibi çalışıyor.

egsan marka (yanlış bakmadıysam) fabrikasyon bir susturucu alıp taktırdım. çıkış borusu biraz daha kalın. aracın üst devir performansı iyileşti sesi aynı kaldı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.