Ynt: Yeni Sayfa Düzeni Çalışması ve Köşe Yazarlarımız.
Sayın Güngür bey ve sevgili forum sakinleri,
Yüzeysel yapısı tanıdığım forumların en moderni olan
GEZENBILIR'in yeni sayfa düzenlenmesini, kendini aşma çabası olarak görüyor; bu sıcak, candan ve bilgi kaynağı ortamı bizlere kazandırdıkları için, yönetimi ve bütün katılımcıları kutlamak istiyorum.
Bana göre yeni sayfa düzenlemesinde eksikliğini duyduğum, bazı alt bölümleri de görebilirsem, ufkumuzu geliştirmeye, katkıları olabileceğini sanıyorum.
Şöyle ki:
ÇEVRE : Forumun kendi sayfası olduğu halde burada karavancılara özel sorunlar tartışılabilir. Örn. Klorlama v.s.
İŞ KAZALARI VE İLK YARDIM : Karavanlarını kendi yapanlar işin önemli. Örn. Küçük kesik yaralanmalarının cyona akrilatla (uhu) yapıştırılması, kaynak yaparken dikkat edilecek hususlar v.s.
55+ : Emeklilere özel şart, ihtiyac ve sorunlar burada sunulabilir. Örn. 2 kışilik kolay yapım planları v.s.
ELEŞTİRİ : Bu bölüm bence kişileri değil ama düşünceleri, yazıldıkları topic'lerin dışında, gereksiz gerilimlere girmeden eleştiri ortamı sağlayan, nötral bir alan açabilir.
Örn.
"Takip" yazılarının yada yazanla yazılandan başka kimseyi ilgilendiremiyecek mesajlar için "özel mesaj gönder" butonunun kullanılmasını rica edenlerin istekleri yayınlanabilir.
Not.
Tabiyatıyla bu ve tavsiye edebilecek diğer alt bölümler, başlıklar olmadanda bazı yerlere sığdırılabilir. Belki benimki yalnızca fantazi ? :-\