Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,323
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

maşallah makinede sahibide güzel,
makineyi ıslatmadan kaçtı istanbuldan Erkut kardeşim

Etiketler

Gittiği her yerde arabayı garip garip park etmiş birde yer bulamayınca diyor ya ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Gittiği her yerde arabayı garip garip park etmiş birde yer bulamayınca diyor ya ;D ;D ;D

sinop taki trafik, istanbul trafiği gibi herhalde ;D ;D ;D

:D :D
Allah size çok güzel ömürler çok güzel günler nasip etsin güzel insanlar sabah sabah çok güldüm :D

Evet Sinop trafiği çok komik bir durum Türkiye de Trafik lamlabası olmayan tek il Sinop :D Trafik ilginçtir. Hatırlarımda 3 tane caddesi olan biryer burası bir dönem sıkıntı yaşanan 5-6 yere Trafik ışığı koydular acaip kazalar oldu İl trafik komisyonu acilen kaldırdı :D :D 1 yıl bile kalamadılar :D

bu iki resimde Sinop dışında çekildi Sinop içinde park edicek yer bulmak çok zordur.

Erkut bey öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah kazası belasız kullanmayı nasip etsin . LPG konusunda bende Cihan abi'nin tavsiyesi Memduh ustaya taktıdım ve çok memnunum.

lpg konusunda risk var mı acaba 2 gün önce antalya da lpg li araç durduk yere yandı acaba ne kadar düzgün kullanılırsa kullanılsın kaza anında risk varmı yoksa düzgğn montaj düzgün bakımla risk benzinle aynımı bilginiz var mı acaba lpg karşıtları büyük araç firmaları kerizmi niye lpg li araç üretmiyor diye soruyorlar acaba risk yüzünden mi yoksa büyük petrol kartellerinin baskıları nedeniyle mi lpg li araç üretilmiyor bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim saygılar

Sevgili arkadaşlar

LPG konusuna ben de çok yeniyim. Ancak bizim camia da daha LPG konusunda sıkıntı çeken birini duymadım risk her konuda mevcuttur. Bunu uzman ellere aracınızı teslim ederek en aza indirebilirsiniz. LPG genel kullanıma gelince herhangi bir sıkıntı ve engelleme mevcut değil sadece ülkemizde her konuda olduğu gibi bu konuda da saçmalamalar devam etmekte yurtdışında LPG kullanan araçlar el üstünde tutulurken ülkemizde 2. sınıf muamelesi görüyor avrupa da italya fransa ingiltere gibi ülkeler özellikle yakıt ucuz olmasına karşın LPG uygulatan sayısını artırmak için haftanın belirli günlerinde trafiğe çıkma tahtitleri getirdikleri bütün araçlardan LPG li araçları ayırıyorlar yada vergi düzenlemeleri bu araçların avantajına olabiliyor yada park konusunda ayrıcalıklar tanıyorlar. LPG dünyada bilemiyorum ama avrupa da ayrıcalıklı bizde ise 2. sınıf bir statü o da sanırım fahiş benzin mazot fiyatlarından dolayı adamlar deniz taşıtlarında bile ki çok lüks bir statü yurtdışında acaip indirimler kolaylaştırmalar sağlıyorlar LPG li araçlara.

Ben LPG konusunda tabi birkaç duyduğum isim var ama OKCAN gaz Ümraniye sanayi de Yusuf usta ya güveniyor ve onunla çalışıyorum. tecrübelerinden faydalanabilirsiniz kendisi İSOFF offroad yarış hakemlerinden ve biz bilmezken camiaa da olan bir isim tabii ki yine İnca gaz Güven bey de ismini duyduklarımdan, Cihan abinin önerdiği Memduh bey ile görüştük telefonda ancak Ankara da olması nedeniyle çalışamadık.

Gaz sisteminde Öncelikle Prins, Telefleks deniliyor ama denemedim. İki aracımda da Tartarini kullandım. Bakımları Yusuf usta tarafından yapıldı. Ben fiyat ve kullanım açısından Tartarini bana yetti neden daha fazla ödeyeyim dedim bu arada 2600 liraya telefleks taktırabilecek biriyim. Prins ve Telefleks 4000 civarı takılıyormuş galiba.

Umarım bilgiler yeterlidir yada isterseniz özelde ustamın telefonunu verebilirim. Mutlu kalın :D

yanlış anlamayın merakımdan ve öğrenmek istediğimden soruyorum özellikle avrupa da lpg bu kadar rabet görüyorsa firmalar neden orijinal lpg li araç üretmiyorlar eğer gerçekten lpg rabet görüyorsa lpg li araç üretilmemesi büyük petrol firmalarını (bp shell gibi) oyunumu mutlaka bir açıklaması olmalı bilen var mı ???

Vallahi açıkcası açıklaması nedir bilemiyorum ama rağbet değil saygı ve ayrıcalık diyelim. uygulama Türkiye dekinden pahalı orada düşünsenize benzininiz kabul edilebilir fiyata iken aracınıza neden LPG taktıracaksınız ki? Diğer yandan üretim derseniz birçok cevabı olabilir bunun bulandırmak istemem.

Önce yıkandık:D

kuşadası 089.jpg

kuşadası 091.jpg

kuşadası 094.jpg

kuşadası 096.jpg

Erkut kardeşim,sıhhatler olsun diyelim.
Senin arabayı çamurlu hiç görmedik.Sonbaharda gelde biraz çamurlayalım sizi buralarda.

Arabanın birkaç eksiği kaldı bence bakalım ne olacak kışa kadar yaparız herhalde :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR