Yeni Toyotam

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hulg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,799
Ynt: Yeni Toyotam

evet ne yalan söyliyeyim çok şaşırdım. vx80 gibi bir arayışı olduğunu biliyorum ama şimdi bayan olduğunu duyunca bide sağlam şoför diyosunuz bravo sadece taktir ettim.
bayanların zevkli olduğunu bilirdim ama senem hanım dahada zevk sahibi bir bayanmış.

Etiketler

Bu arada Felice Mesut abi Toyota'sı nı sattı :'( ama LC yine Gezenbilirde kaldı. İzoff'tan Dağlar ( Mustafa ) satın aldı.... ona da hayırlı olsun diyelim..

İstihbarat müthiş yalnız grupta :smiley:
Geçen gün Cihan Bey ile görüştüm, o da kim kime neyi satmış iyi biliyor :smiley:

Bu arada ankaradaki yeşil müdür beyin arabasını da bizden biri mi aldı bilen var mı? Çok iyi araçtı o.

Bu arada bende Bülent beyle tanıştım. Belki Atatürk sanayide görmüşsünüzdür. Beyaz 93-94 model snorkelli bir LC ....Bülent bey de burada yazmıyor ama o da sıkı takip ediyor. kim nerede ne yapmış iyi biliyor..En azından benim bütün araçlarımla nerede ne yapmışım ,beni iyi takip ediyor....beni çok şaşırttı :D

İlan ortada yok ???demek ki iz bırakmadan ortadan kaybolmuş :D

big_12627375_zgx.jpg

bu araç.
97 model, 130.000 km'de

Neyse kim aldıysa hayırlı olsun

Dıştan görünüş, çok diri ..... umarım bizden biri almıştır,aile için de kalmıştır...

Aytunç bey aracının hayırlı olsun dört dörtlük bir araç güle güle kullanın hemde tedaştan ilk el olarak siz almışınız bravo biz beceremedik bu işlerin bir sırrı varsa bizede söyleyin

Aytunç bey... aksesuar konusunda İstanbul Taroto (Tarkan bey) size yardımcı olabilir. PROCOMP Jant, Yükseltme kiti, ARB ön tampon,vinç, ARB portbagaj,ARB buzdolabı,SAFARI snorkel,değişik markalarda sis farları ilk aklıma gelen aksesuarları..

Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ederim.

Parantez içine aldığım ve düğme diye tahmin ettiğim şeyin ne olduğu hakkında da bilgi verirseniz memnun oluru. Sağa, sola, dışarı yada içeri hareket etmiyor.

2.jpg

3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,500
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
shivay94

Geri