Forumda gerçekleştirilen buluşmaları fotograflarını keyifle inceledim.
Havalar çok soğumadan ramazandan sonra benim aracım gibi standart araçların da katılabılecegi
daha ziyade gezı ve piknik amaçlı bir buluşma düzenleyelim arzu ediyorum.
Fakat bu tip buluşmalarla ilgili pek bir tecrübem olmadığından yer konusunu sizlere bırakıyorum arkadaşlar..
Bu arada diğer aracımı götürdüğüm servisten tanıdığım sevgili Tuncay'a (Tuncay cj) ve bmwteam den tanıdığım Uğur Bey'e şahsen tanışmasak da(jeep 34) selamlar...
Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...
Atilla bey aramıza hoşgeldiniz
Sizin istediğiniz kıvamda bir off-road gezisi düzenleyeceğiz. Bu gezinin adı ''Off-Road Tanışma Etkinliği'' olacak. Hele bir ramazan bitsin
Bu arada eğer arzu ederseniz en yakın etkinliğimiz İftar buluşması : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38676.new#new
Jeep34' Alıntı:
Atilla bey aramıza hoşgeldiniz
Sizin istediğiniz kıvamda bir off-road gezisi düzenleyeceğiz. Bu gezinin adı ''Off-Road Tanışma Etkinliği'' olacak. Hele bir ramazan bitsin
Bu arada eğer arzu ederseniz en yakın etkinliğimiz İftar buluşması : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38676.new#new
"Off-Road Tanisma Etkinligi"ni heyecanla bekliyorum.
Iftar Bulusmasina da katilmayi cok isterim.Katilmabilme durumum zaman acisindan netlesince listeye hemen ismimi ekleyecegim.
bAYRAM SONRASI İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
sadece arkadaş ortamımda 5 jeep var kendi aramızda bu işi genişletmeye kara verdik ve gezi düzenliyelim diyoruz ama tecrübeli arkadaşları ve büyüklerimizi bize ön ayak olsun diye çağırıyoruz
Bende etkinliklerinize katılabilmeyi çok isterim. Ancak off road gezisine katılabileceğim aracım olmadığı için sadece yazılarınızı okumakla avunuyorum. Ama standart araçlarrında katılabileceği bir gezi olursa bende çok isterim.
kayışdağında bir daha teste çıktığınızda denk gelirsem bi göz atarım arabaya belki kopya çekebileceğim bir iki şey çıkar bende bu aralar idman yapıyorum kayışdağı civarında