Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,835

Etiketler
yeni

ön tampon gri renkli ve çoğu yeri soluk renkti. Tamponu siyaha boyadım.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 


bisiklet aparatı montajı


Sent from my iPhone using Tapatalk
 



hemşerim on numara olmuş eline sağlık.yanlız arka kapı bu işlemi yaparkenmi ezildi.acaba kapının ezik kısmını kaportacıya yaptırıp öylemi.bisiklet taşıyıcısını yapsaydın.
 



çubucak orman kampına geldik. Karavan kamping diye geldik ama çamaşırhane yok. Burda insanlar resmen çekme Karavanlardan kendilerine ayrı bir dünya kurmuşlar. İnsanlar çok dost canlısı uzun süre kaldıkları için karavan önlerinde hamak salıncak çiçekler ışıklar çok ilginç geldi bize. Çocuklar ışıkları Deniz'i çok sevdi. Özellikle hayvanları civciv köpek sincap çoçuklar bayıldı.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Nerede bu karavan kampı
Mahir bey.ücretler ne kadar bilgilendirebilirseniz sevinirim.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 



Karavan kampı ama. Çoğunluk çekme karavan+çadır elektrik + 4 kişi konaklama 41 tl. Çamaşırhanesi var ama makine yok. Duşlar vc bulaşıkhane var. Karavan kondu biryer en az kalan bir ay kalıyormuş o yüzden çekme karavan hariç birde römorkları var. Karavanları kışın altı ay bir parka ücretli bırakıp römorkla gidiyorlarmış. Bir Batum'da görmüştüm bu kadar ışık bir de burda. Her taraf rengarenk gece. Ama her yanımızdan geçen hem selam verdi hemde bir eksiğimiz var mı diye sordu. 180 gün için 4500 tl ödüyor larmış. Yani bizim sigortalar kadar. Market var Pazar var. Seyyar bir kasaba gibi.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 



Hocam " bir bilmecem var çocuklar " dediniz öylece kaldık ...


Pekii biz nasıl gideriz , nerededir bu cennet ?

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Üstteki karavanın olduğu foto Fethiye Letonya beach in yanındaki koy


Sent from my iPhone using Tapatalk