Aşağıdaki konuda yazılanlara bakın isterseniz. Buradaki levhalar işinize yarayabilir. Tavandaki delikleri mastik yerine fiber ile ile kapatın daha sağlıklı olur. Sonuçta tavan da fiber. Çekyat koltuk için Küçük Japon mekanizma diye bakarsanız, işinize yarayabilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98607.0
Özcan bey verdiğiniz bilgilere teşekkürler. Yalıtım için tam bulamasamda cekyat için aradığımı buldum gibi. Seyfettin hocamdan gelecek habere göre hareket edeceğim. Bu mekanizmayı yanlış arıyormuşum.
Ev ödevinizi yapmamışsınız Öncelikle forumdaki mesajları okumanızı beklerdik. Benim aracımın topikinde ihtiyaç duyduğunuz bilgi vardı.
Neyse, sorun değil.
Mümkün olduğunca forumu okumaya calışıyorum. Bu ara işler yogun ama neyi nerede okudum pek hatırlamıyorum. akşama bu sayfalarıda okurum. giresun merkezdemisiniz. espiyede 1 seneye yakın kaldım.
Mümkün olduğunca forumu okumaya calışıyorum. Bu ara işler yogun ama neyi nerede okudum pek hatırlamıyorum. akşama bu sayfalarıda okurum. giresun merkezdemisiniz. espiyede 1 seneye yakın kaldım.
O parça içerden civata ile bağlıdır. Komple sökün. Orjinal lastiğini bulabilirseniz onları takın yoksa,temizledikten sonra sacın altından civata bağlantılarını Dyson mastik ile izole ederseniz içeriye su almaz. Eğer dediğiniz yerden yapmak kolayınıza geliyorsa orayı da yine Dyson ile yapabilirsiniz.
Haftasonunu boş gecirmemek için citalari mastikle tutturdum. Seyfettin hocamdan haber beklerken bunları aradan çıkartmak istedim. Bunlar yeterli mi yoksa siklastirayim mi