Mersin MARD Derneğimizin VHF Rolesi Yeni Yerine Montajı Mersin,Adana,Tarsus Çevre İl Ve İlçelerden Gelen Amatör Arkadaşlarımızın Katılımıyla Yapılmıştır.Amatör Camiamıza Hayırlı Uğurlu olsun..Rolemizin Montajından sonra piknik Alanında Yamaç Paraşutü Etkinliği Gerçekleştirildi, Mangal partisi İle Devam Edildi..Bu Etkinliğe Katılan Amatör Arkadaşlarımıza Ve Abilerimize Teşekkür Ederiz.. Bu Güzel Etkinlikten Resimler..
Ynt: Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton
emeği geçenlerin ellerine sağlık..ben işin çok başında bir amatörüm ve çok bilgi noksanım var..röle frekanslarını telsize nasıl tanıtmak gerekiyor bilgi verebilir misiniz?? telsizim Yaesu VX-8DR
teşekkürler
TB2PMK
Ynt: Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton
tüm amatörlerimize hayırlı olsun role kurumunda gelmeyi cok istemiştim ama kısmet olmadı agostosta bir kez daha gidilecegini söylendi kısmetse bende oradayım herkese şimdiden hayırlı olsun ( akdeniz)
Merhaba,
İnşallah, ama benim kastettiğim "burası filancanın rölesi, burada şöyle böyle yada şunu, bunu konuşamassınız. Burası filanca derneğin rölesi siz burada konuşamassınız gibi" konulardı. Malum bunlar bazı yerlerde yaşanıyor ve bizlerde şaşkınlıkla izliyoruz.
demek istediginizi anladım bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadık yani burada siz konuşamazsınız degipte herkez kendi rolesinimi kursun dagların üstleride yetmez frekanslarda yetmez zor bir şey degil role kurmak haksızmıyım
Merhaba,
Gayet tabiiki de haklısınız, ancak bu negatif gruplaşma camiayı yaralamakta. Bölgenizdeki dayanışma için sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.