YENİ YOL KRALI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahraman826 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,591
Ynt: YENİ YOL KRALI

Hayırlısıyla 2012 model 6.4 hemi v8 srt inden sipariş verdim agustos ortası gibi elimde olacak bu yol kralı.. hemde en güçlü modeli

Etiketler

güle güle binin kazasız belasız.

vergisi 5.2 nin değeri kadar olmalı

KLL' Alıntı:
güle güle binin kazasız belasız.

vergisi 5.2 nin değeri kadar olmalı

çok teşekkürler çok güzel olacak

yıllık 15 bin tl civarıydı sanırım vergisi yani benim zj min tamamı olmasa da %70 i diyelim

jeep.com.tr de yazılan fiyatlarla alakası da yok , 190 bin avro ödeme yaptık. Zaten orada koymamışlar da 6.4 motor seçeneğini. 5.7 bile yok.

beğenmiş,buna değer deyip almışsınız.umarım memnun kalıp uzun süre binersiniz çünkü değer kaybı inanılmaz derecede büyük olacaktır ilk iki sene içerisinde. bir S serisi mercedes ilk 2 senede değerinin %30 kadarını kaybediyor mesela.

malesef yüksek fiyat segmentindeki araçların ortak sorunu. Ancak bu araç ömürlük kalacak. Bir klasik olacak çünkü. Tıpkı 5.9 un olacağı gibi.

Hayırlı Uğurlu olsun diyelim inşallah sevdiklerinizle birlikte nice uzun seneler sağlık ve sıhhatle mutlulukla kullanırsınız ( Kıskandım valla) :-\

kahraman826' Alıntı:
Hayırlı Uğurlu olsun diyelim inşallah sevdiklerinizle birlikte nice uzun seneler sağlık ve sıhhatle mutlulukla kullanırsınız ( Kıskandım valla) :-\

Teşekkür ederim İlk Amerikada çıktığı zaman gördüğümde bu benim demiştim , tabii mızmızlanmalarım sonuç verdi bu süreç içerisinde

o ön tamponla yaklaşma açısı 5 derece filandır hehralde

15 yıl sonra demir tampon ve yükseltme yaparım sanırım