YENİNESİL LED SİSFARI saha aydınlatma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,391

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
yeni nesil 12v led sis farları şık tasarımı yüksek ışık gücüne ragmen düşük enerji sarfiyatı kamp ve saha aydınlatmada uzun süreli kullanım saglamakda
kullanım amacına göre dışındaki siyah kısım 2 vidaile sökülebilmekdedir
1 çift fiyatı 35 tl dir
montaj vidaları askı aparatları dahildir

IMG_4896.jpg

IMG_4901.jpg

IMG_4899.jpg

Etiketler

Ynt: YENİNESİL LED SİSFARI saha aydınlatma

ürünü dün İSOFF kampında göletde gelen ark görmüşdür bizzat denedim sis olarak idare eder tabi benim HELLA marka sislerimle kıyaslıyorum :smiley: 1 adeti 4 takım bundan alıyordu :smiley: nakadar ekmek okadar köfte mantıgı
ama kamp aydınlatma için gayet ideal bir ürün ozaman sis demeyelim led kamp aydınlatma olsun sabaha kadar 4 tane yakdım sabah marşa bastım
dışındaki siyah kısım çıkıyor istenilen yere monte edilebilir oşekildede ama montaj sacını kendiniz yapmanız gerek

Ynt: YENİNESİL LED SİSFARI saha aydınlatma

güzel bir ortam aydınlatma kaynağı gibi duruyor takip edelim kaybolmasın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR