Yer seçemiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dermis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,336

dermis

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Bayram tatili için kamp yapmayı düşünüyoruz ailecek. Yer ararken bu site karşıma çıktı, yorumları okudum bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm için sizden yardım istiyorum. Çadır tesisten olmak üzere yerlere baktım en iyi 10 listesi çıktı karşıma. Onun dışında pek bir kamp yeri bulamadım açıkcası. Hep aynı yerler karşıma çıkıyor. Bildiğiniz, gittiğiniz kamp varsa önerebilir misiniz? Tercihimiz, Fethiye, Kuşadası, Kaş yani antalya veya Muğla. Fiyatlarıyla yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Yer seçemiyorum

şu an en sakin yer akyaka orman kampı havalar da güzel vede akşamları gezebileceğiniz yerler de mevcut marmarisede 30 km iyi bayramlar

Teşekkürler, Amazon Kamping hoşuma gitti her şer güzel gibi gözüküyor. Fikriniz varsa paylaşır mısınız?

evet amazon da çok güzeldir biliyorum marmaris datça arasında muhteşem doğsı vardır

Merkeze epey uzak bir kamp Amazon çevresinde de gezilecek fazla yer yok çadır kurulmuyor bu kampta ama huzurlu ve sakin bir yer arıyorsanız doğru tercih derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,245
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
tovnn

SON KONULAR

Geri