Selamlar
destek olmak, etrafımıza yaymak vazifemiz. Zira, ülkemiz de zar/zor da olsa birşeyler üretiliyor.. Artık bitsin şu "yabancı hayranlığı".. reha
Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı
Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim,
gazlı amortisör yazmışınız ilk resimde tentenin içinde makas sistemi gibi birşey gördüm,kapanışını video olarak yükleyebilirseniz çok iyi olur. Maggiolina'yı kullananlardan incelediğimde tente alt parçaya dıştan monte edilmişti,bu sayede yağmur yağdığında
alta su girmesini önlemişti. Tente kumaşınızın özellikleri yağmur rüzgar geçirgenliğini test ettinizmi bilgi paylaşırmısınız.
çok güzel olmuş aslında biraz daha detay verebilirseniz veyatta açılması, kapanması gibi videolar koyabilirseniz çok iyi olur. ama emeğinize sağlık yolunuz açık olsun..
Bursa lı bir karavancı olarak özellikle tebrik ederim.Benim sormak istediğim bu sistemi volkswagen T5 in üstüne (aracın tavanı kesilerek *Westfalia tarzı= içeriden açılacak şekilde yapabilirmisiniz?
aramıza hoşgeldin ,İlhami bey tekrar kutlarım sizi,becerileriniz ve ufkunuz çok geniş,buradaki arkadaşlar sana soluk aldırmıyacak haberin olsun,size söylediklerimin boş oladığını anlıyacaksınız ,hayırlı satılar dilerim Haşmet
Tebrik ediyorum sizleri..çok başarılı buldum..T4 serisi için westy tipi uygulama yaparsanız şayet ..T3 westy mi hemen elden çıkarabilirim..sevgiyle kalın
levent bey sistem aynı baza sistemi ve maggiolina dan esinlenerek yaptık hani derler ya tıpkısının aynısı
baza amortisoru kullandım elinizle cok hafif bir kuvvet uyguladıgınızda acılıyor
kumas ozel cadır kuması hava geciriyor ama su gecirmiyor
kumasta ve sistemde siz degerli dostlarımızın istegi dogrultusunda degisiklik yapabilirim
Nevzat beyin, benim ve bir cok arkadasin merak ettigi su. Bu yukselebilir cadiri yaparken aracin onune gelecek bir kisimda yaklasik 100cmx100cm seklinde bir bosluk birakacaksiniz. Videolardaki gibi arac tavani kesildikten sonra sizin yaptiginiz cadir mekanizmasi aracin tavanina yerlestirilecek. Burada onemli olan arasin icine su almiyacak bir sekilde yerlestirilmesi. Sizin once birakacaginiz 100cmX100cm lik bosluk sayesinde tavan yukseldiginde alcak minibuslerin( Ornegin transporter) icinde ayakta durulabilecek. Yine bu bosluktan yukari cikarak yukarda yatilabilecek. Yatak yaparken bu 100X100cm lik bosluk bir ekstra parca ile kapatilacak.