KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ne zamandır burayı ihmal ettim, Boncuk bu arada bayağı değişime uğradı ve harikalar yaratıyor. Yaklaşma ve uzaklaşma açısının uygunluğu ve hafifliği sebebiyle dağlarda, çamurlarda dans ediyor maşallah. Tabi benim yaşıma uygun slow motion dans ediyor, sert rock yapmıyoruz, kendisini hiç mi hiç üzmüyorum...
Ah Levent beyciğim sormayın, karavan işi plandan çıkmış değil ama bizim vakit durumu sorun.
Bu sebeple eşim, satın alıp senede 15-20 gün kullanabileceğimiz bir araca para bağlamaktansa kiralama yöntemini uygulamayı önerdi, bana da makul geldi.
Evet bu Boncuk gerçekten bizim kullanım tarzımıza göre gayet kıvrak, yaptıkları dolayısıyla benden sonra grubumuzda dört tane oldu...
Ruhsatında M1-G kayıtlı Cip araçlarla ilgili sizlere bir sorum olacak; bu araçlara takılan led veya normal ek Delici veya Yayıcı lambalar, "sadece arazide kullanmak kaydıyla" yasal mıdır?
Aşağıdaki fotoğrafta benim Boncuk'a taktığım, "alttaki deliciler" ve "tepedeki yayıcı Ledler" gibi yani..?
bu araba kolin otelinin mudur unun araci diye hatirliyorum orhun abinin kayinbabasi.siz mi aldiniz araci ? ayrica muaynede sikinti cikartmiyolar eahat rahat gidebilirsiniz
Çok teşekkür ederim, gerçekten de iri bir vücuda sahip olmama rağmen büyük keyifle kullanıyorum. Zira arazideki performansı benim beklentilerim doğrultusunda muhteşem...
Evet ben de hem Yeti ile, hem de Boncuk ile lambalar konusunda hiçbir sorun yaşamadım ama TÜV-Türk'de.
Geçen gün trafik polisinin biri, beni bunların ruhsata işli olması gerektiği konusunda uyardı ve başına sorun çıkartan arkadaşlarının olabileceğinden bahsetti.
Dolayısıyla "yasal olarak" bir madde var ise, yanımızda bulundurmamızda yarar olabilir diye sormuştum.
bu araba kolin otelinin mudur unun araci diye hatirliyorum orhun abinin kayinbabasi.siz mi aldiniz araci ? ayrica muaynede sikinti cikartmiyolar eahat rahat gidebilirsiniz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet doğrudur, halen o kişinindir ve bendeniz de o kişiyim. Evet muayenede sorun olmuyor da, trafikte sorun olabileceğini söyleyen emniyet görevlisine ibraz edecek resmi bir yazı olabilir mi diye sordum. Öyle bir kanun maddesi, yönetmelik falan varsa, kem-küm edenin yakasına takarız belgeyi diye düşündüm ve hepimizin işine yarayabilir..? :/
Evet doğrudur, halen o kişinindir ve bendeniz de o kişiyim. Evet muayenede sorun olmuyor da, trafikte sorun olabileceğini söyleyen emniyet görevlisine ibraz edecek resmi bir yazı olabilir mi diye sordum. Öyle bir kanun maddesi, yönetmelik falan varsa, kem-küm edenin yakasına takarız belgeyi diye düşündüm ve hepimizin işine yarayabilir..? :/
abi selamlar muayneden bu sekilde gectigine dair tuv den evrak alinsa belki poliste bisey demiyebilir tabi bu arada tuv deki adamida uyandirmamak lazim.aslinda bu projektorlerin ustunu kapatirsan siyah biseyle poliste bisey diyemez.kanunda bu sekilde yaziyodu okumustum araci ilk aldigimda.
Evet ben de hem Yeti ile, hem de Boncuk ile lambalar konusunda hiçbir sorun yaşamadım ama TÜV-Türk'de.
Geçen gün trafik polisinin biri, beni bunların ruhsata işli olması gerektiği konusunda uyardı ve başına sorun çıkartan arkadaşlarının olabileceğinden bahsetti.
Dolayısıyla "yasal olarak" bir madde var ise, yanımızda bulundurmamızda yarar olabilir diye sormuştum.
polis çevirmesinde avcı mısın diye soruyorlar, bunun dışında herhangi bir sorun olmadı. bizim araçlarda bu tür lamba vb aksesuarların olması normal. asfalt yolda kullanılmadığı sürece sorunda sorun çıkartanda hiç olmadı. ayrıca bu lambalar bağımsız olarak yandığı için sorun olmaz diye düşünüyorum.