Yetim'lerin Yol Hikayeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,133

Etiketler

Ynt: Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Evlerin o kadar özelliği yok yalnızca beyaz çerçeve ve renkli boya ama göze ne kadar hoş geliyor,iş yalnızca renk ve gözü bozmayacak düzen.

Ertan bey,

Karavan Dünyasında paylaşımda bulunan yüzlerce arkadaşımız ne yapıyorlarki eleştirme gereği duyuyorsunuz bilemiyorum.
( yukarıdaki alıntıda eleştirdiğinizi belirtiğiniz için soruyorum)

Toplum içindeki yaşantımızı belirleyen kültürel değer ve normları tanımlarken ön yargılı olmamak ve kalıplar içinde anlamlandırmamak gerekir ne dersiniz.

Statümüz
Kültürümüz
Toplumsal sınıfımız ne olursa olsun bu forumda kendimizi Karavancı yada kampçı olarak tanımlıyoruz ve paylaşımda bulunuyoruz.
Sizde bu gurubun bir üyesi olarak topluluğun üyelerini oldukları gibi kabul edebilme ve paylaşımlarda bulunabileceğinizi umuyorum.

Yetim ailesinin bu sayfasında yolculuklarının ve paylaşımın devam etmesi dileklerimle. Yolunuz açık olsun.

çok güzel anlatım ve fotoğraflar Rabbim nice kazasız belasız gezilere gitmenizi nasip etsin

Feribot yolculuğumuzun bitmesine bir kaç saat kaldı. Görmeyi çok istediğim Meteora'ya bugün gideceğiz inşallah.

Sayin Dalyan, Size kimse ne yapmanizi yada yapamiyacaginizi soyluyemez ama sizden bir ricam var lutfen yorum ve degerlendirmenizi baska konu acipta yapin, Bu kadar guzel, oyku tadinda gezi anilarini lutfen kirletmeyin. Birakin bu sayfa temiz ve pozitif dusuncelerle kalsin.
Saygilar, Selamlar.

Sinan bey teşekkürler .
Bülent bey ,çokta yapılamayacak bir şey değil.orası için bir fikir birliğine varılmış ve herkes riayet etmiş.Bizde sanırım eksik olan kısım bu olurdu .Enes evleri görünce marshall boya reklamı gibi anne burası dedi .)

Meteora'da kampingimiz tipik bir Yunan köyünde Yunan müziği eşliğinde yemek yedik. Sessiz sakin ve biz gibi. Pek sevdik

Şu an meteora'da kamping'in resteurant'ında akşam yemeği yiyoruz. Türkiye'yi aratmayacak bir ortam var ekmeğimizi bile kızarttılar sahipleri Türk dizilerini çok seviyorlar ızgaraları ve greek salaları on numara ardından müessesen yoğurt üstünde dut pekmezini andıran bir ikramlarını şimdi masaya koydular tadıyorum...... harika..

Mustafa bey, Ebru hanım ;

afiyeti şeker olsun...yarasın.. ;D

Artık gezinin sonuna geliyorsunuz.Saglıcakla gelin...