ahh be dursun usta nerede şimdi buralarda çamur yok sanki çok kurumuş böle zorlanmadan rahatlıkla geçiliyor yaa ciddi söylüyorum bugun 1 yerde sadece ford ranger hi-rider ın diff oturdu oda 2 lastiği birden kanala verince oldu olmaması gereken yerde hemen bağla çek yaptık
dedim yaa kanka bugun buralardan geçtim eskisi kadar zor bir etap değil artık birde kuruma başlamış % 60 kolaylaşmış etap eskiden ciddi zordu ama şuan çok rahat bir etap olmuş yani
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)
ben parkura 2 kere gırdımmmmmmmmmmm.
sadece gırdım az olması daha ıyı olur en son 49 arac gırmıstık gırme ve cıkma saat 8 ı bulmustu.
standart araclar yol ala bılır yeterkı kuvvetlı araclar arada serpılsın.
bu arada ben gelemem buyuk ıhtımal sozum var gercek 4*4 bınecem.
şuana kadar etapta kimseyi bırakmadık bırakmayızda yahuu
şaka bir yana off--road gezisi dedinmi batmakta var çıkmakta vinçlemekte var vinçlenmekte yeterki strep veya sağmal halat 2 de u kilit heryerden çıkartılır mehmet can geldiğine göre u kilitte var strep te problem yok kimse kimseyi bırakmaz zaten rahat rahat gidebilirsiniz eskisi kadar kötü ve zorlu bir parkur yok yani problemsiz tamamlarsınız
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)
tamam ben de varım, pilavdan dönen aç kalsın...
bu , önceki gezilerde gösterilenler film hilesi, fotoshop falan....ruh, hortlak falan olmadığı gibi böyle çamur da yok.... di mi
İsim Araç Donanım
1. Mehmet Can.........................Samurai Kesik OK 144, %100 kilit, strap, u kilitler
2. Esra Akeroğlu........................Renault %100 Donanımlı Fotoğrafçı
3. Sevtap Dilek Çimen................Defender90 MT lastik, vinç, telsiz
4. Burak Akkan.........................Toyota LC-FJ40 Petlas lastik, telsiz
5. Olcayto Gezer.......................Suzuki Vitara 1.6 JLX Standart araç, halat, U kilit, karabina, telsiz
olcaytogezer' Alıntı:
tamam ben de varım, pilavdan dönen aç kalsın...
bu , önceki gezilerde gösterilenler film hilesi, fotoshop falan....ruh, hortlak falan olmadığı gibi böyle çamur da yok.... dimi