uzun yıllar arayışın uğarşın sonunda 3 hafta önce Ankaradan aracı satın alıp Adana ya sürerek buz gibi havada getirdik . Ne yazıkki aracın kaloriferi çalışmıyor ve bir çok yerinden hava alıyordu bir ara aracın içinde tenekede odun bile yakmayı düşündük neyseki sonmadan gelebildik Adanaya aracı muayeneden geçirdikten sonra yavaş yavaş parçalarını getirtmeye başlayacagız çoğul konuşuyorum gezenbilirdeki bütün arkadaşlar ve abilerimle birlik te toplayacağım aracı fotoğraflarını en kısa zamanda ekleyeceğim gezenbilirin yeni ferdininin
Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum
öncelikle hayırlı ugurlu binmenizi nasip etsin allah.herhangi bir parçaya ihtiyacınız olursa aksesuardan veya mekanikten buraya yazın yada mesaj atın tkrar hayırlı olsun
Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum
çok teşekkür ederim en kısa zamanda parçalarını toplamaya balayacağım ancak aracı ne zaman muayeneye götürecek olsam bi yerinde bişeler oluyor sanki cocuk doktora gitmekten korkuyormuş gibi çok fazlada uğraşamıyorum şu aralar mısır pamuk karpuz ekimi zamanı olduğundan köyden dışarı çıkamıyorum 1 2 aya kalmaz parçalarını toparlar kışa doğruda aracı dağıtmaya başlarım kısmet olursa