KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)
İsmail bey 2005 yılında 7 ay geçici görevle Hendek'te kaldım.Çalışma alanımız Hendek,Akyazı ve köyleriydi.Birgün Akyazı'nın Karaçalılık köyünde çalışıyoruz birden Keremali tepesine çıkalım dedik ve çıktık aracımız işi alan firmaya ait olan çift kabin 250 doç 4x4 o karda buzda bizi yolda bırakmadı.Şaka biryana gerçekten o bölgeyi özledim iyi dostluklar kurmuştum bazılarıyla hala görüşüyoruz.O bölgeyi çok sevmiştim belkide doğduğum yerle aynı iklim kuşağında olduğundan.
Kalın sağlıcakla.
Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)
Fotolara bakacak olursak oldukça keyif verici bir organizasyon olmuş.Çamur ve kar 2 si bir arada.Kendi adıma üzüldüm gelemedigim için Paylaşım için teşekkürler gitmiş kadar oldum.Ellerinize saglık...
selam herkeze. gerçekten süper bir geziydi. emeği geçen herkeze bolca teşekkürler.
ankaraya biladerin taksiye el koyarak yeni vardım. videoyu ilerleyen saatlerde yüklemeye çalışacam.
son_kral_54' Alıntı:
selam herkeze. gerçekten süper bir geziydi. emeği geçen herkeze bolca teşekkürler.
ankaraya biladerin taksiye el koyarak yeni vardım. videoyu ilerleyen saatlerde yüklemeye çalışacam.
son_kral_54' Alıntı:
teşekkürler fatih. ben biliyordum böyle olacağını ve sana mesaj attım bırakma beni diye.
biliyorum sakaryada çılgın pilotlar var.co pilotsuz böyle oldu
iş çıkışı Erenler Atatürk sanayisine gitmiştim arabanın lastigini değiştirmeye.döner kavşakta ışıklarda yanına yanaştıgım 34 plakalı ve oldukça heybetli duran kara panter büyük ihtimalle senin araçtı şöyle bi baktım ama aracın içi görünmüyordu.
son_kral_54' Alıntı:
teşekkürler fatih. ben biliyordum böyle olacağını ve sana mesaj attım bırakma beni diye.
biliyorum sakaryada çılgın pilotlar var.co pilotsuz böyle oldu
evet çagırdın abi teşekkür ederim.ama elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim.ne yazıkki fabrika 2008 yılından beri kriz nedeniyle mesai yapmıyordu ilk defa cumartesi günü mesai yapıldı oda kötü bir tesadüf oldu gitmemek gibi bir seçenegim yoktu olsaydı %200 gitmezdim emin ol