Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,391
Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

murat çelik' Alıntı:
bendende al bu kadar hani bize hani bize

Murat..Şu an Hamdi size getiriyordur..(ekmek arası tabii)..

Çok sıcak güzel bir etkinlikti.Hamdi ile 2.karşılaşmamız oldu bu arada..Darısı sizlerle..

Etiketler
Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

Sefer bey,

Suat bey,

Çagrı bey ziyaretiniz için ayrı ayrı teşekkür ederiz.

İsmail bey 2005 yılında 7 ay geçici görevle Hendek'te kaldım.Çalışma alanımız Hendek,Akyazı ve köyleriydi.Birgün Akyazı'nın Karaçalılık köyünde çalışıyoruz birden Keremali tepesine çıkalım dedik ve çıktık aracımız işi alan firmaya ait olan çift kabin 250 doç 4x4 o karda buzda bizi yolda bırakmadı.Şaka biryana gerçekten o bölgeyi özledim iyi dostluklar kurmuştum bazılarıyla hala görüşüyoruz.O bölgeyi çok sevmiştim belkide doğduğum yerle aynı iklim kuşağında olduğundan.
Kalın sağlıcakla.

Fotolara bakacak olursak oldukça keyif verici bir organizasyon olmuş.Çamur ve kar 2 si bir arada.Kendi adıma üzüldüm gelemedigim için Paylaşım için teşekkürler gitmiş kadar oldum.Ellerinize saglık...

Teşekkürler Fatih..bir dahaki sefere diyelim..

selam herkeze. gerçekten süper bir geziydi. emeği geçen herkeze bolca teşekkürler.
ankaraya biladerin taksiye el koyarak yeni vardım. videoyu ilerleyen saatlerde yüklemeye çalışacam.

mdr' Alıntı:
Teşekkürler Fatih..bir dahaki sefere diyelim..
inşallah İsmail abi mesai gününe denk gelmesi kötü bir tesadüftü

son_kral_54' Alıntı:
selam herkeze. gerçekten süper bir geziydi. emeği geçen herkeze bolca teşekkürler.
ankaraya biladerin taksiye el koyarak yeni vardım. videoyu ilerleyen saatlerde yüklemeye çalışacam.
kaptan pilotum coo pilotunu almadan gidersen araç arıza çıkartır işte bensiz gitmek istemiyor şaka bi yana geçmiş olsun abi umarım ciddi bişey yoktur

son_kral_54' Alıntı:

Biz teşekkür ederiz Hamdi...Her zaman bekleriz. Şeref verdin..

Zaten etkinlikte konuştugumuz gibi dedigin yerde yada Serkanın önerdigi yerde şöyle güzel bir kaynaşma ...toplantısı yaparız... ;D

fatih81_81' Alıntı:
İsmail abi cumartesi 18:40 sularında Sakarya'damıydın?

Fatihcigim,

evet o saatlerde 2 araba Sakaryaya girmiştik.Sinan ile Hamdi bir araçta bende kara panterle idim.Ufak bir işimiz için girdik adaya..

İhtimal öyle görmüşsündür.

fatih81_81' Alıntı:
kaptan pilotum coo pilotunu almadan gidersen araç arıza çıkartır işte bensiz gitmek istemiyor şaka bi yana geçmiş olsun abi umarım ciddi bişey yoktur
teşekkürler fatih. ben biliyordum böyle olacağını ve sana mesaj attım bırakma beni diye.
biliyorum sakaryada çılgın pilotlar var.co pilotsuz böyle oldu

mdr' Alıntı:
Fatihcigim,

evet o saatlerde 2 araba Sakaryaya girmiştik.Sinan ile Hamdi bir araçta bende kara panterle idim.Ufak bir işimiz için girdik adaya..

İhtimal öyle görmüşsündür.
iş çıkışı Erenler Atatürk sanayisine gitmiştim arabanın lastigini değiştirmeye.döner kavşakta ışıklarda yanına yanaştıgım 34 plakalı ve oldukça heybetli duran kara panter büyük ihtimalle senin araçtı şöyle bi baktım ama aracın içi görünmüyordu.

Çok güzel gezi olmuş....
Doğa da muhteşem...

Görseller süper...

Ellerinize, ayaklarınıza sağlık...

Arıza yapanlara çok geçmiş olsun...

son_kral_54' Alıntı:
teşekkürler fatih. ben biliyordum böyle olacağını ve sana mesaj attım bırakma beni diye.
biliyorum sakaryada çılgın pilotlar var.co pilotsuz böyle oldu

evet çagırdın abi teşekkür ederim.ama elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim.ne yazıkki fabrika 2008 yılından beri kriz nedeniyle mesai yapmıyordu ilk defa cumartesi günü mesai yapıldı oda kötü bir tesadüf oldu gitmemek gibi bir seçenegim yoktu olsaydı %200 gitmezdim emin ol

Serkanın güzel bir pozu.. ;D

[attachment=1]