Yine Bir Range Rover P38 Sorunu İle Ben

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadirizmir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,727

kadirizmir

Ana Kamp
bildiğiniz üzere daha önce volantla ilgili bir problem yaşamıştım ardından abs ve şimdi de eas.
soğuktan aküsü boşalmış başka bir araca range rover dan takviye ile çalıştırdım. sonuç mükemmel diğer araç çalıştı. ancak benim EAS çöktü. sanırım elektriksel bir arızaya neden oldum ancak çözümüm de yok. araçtan inince eas valvlerinin olduğu kutudan da değişik bir ses geliyor.
ebay de satılan eas reset tool lar işime yarar mı acaba? ya da başka bir çözüm önerisi olan?

Etiketler

Ynt: Yine Bir Range Rover P38 Sorunu İle Ben

ALACAĞINIZ RESETLEME CİHAZI GEÇİCİ OLARAK İŞE YARAR ANCAK ARIZANIN SEBEBİNİ GÖSTERMEZ SADECE RESETLER

SİZİN ARACINDA KONTROL EDİLMESİ GEREK BAŞKA BİR ARACA TAKVİYE YAPMA İLE EAS ARIZAYA GEÇMEZ

TAMAMEN TESADÜF DENK GELMİŞ. YANİ EAS SİSTEMİNİZDE BİR ARIZA MEVCUT ANCAK CİHAZA BAĞLAMADAN EAS SİSTEMİNDE NE ARIZA OLDUĞU TESPİT EDİLEMEZ

SAYGILAR: ADEM KARNUÇU

GSM: 536-287-75-56

ademland' Alıntı:
ALACAĞINIZ RESETLEME CİHAZI GEÇİCİ OLARAK İŞE YARAR ANCAK ARIZANIN SEBEBİNİ GÖSTERMEZ SADECE RESETLER

SİZİN ARACINDA KONTROL EDİLMESİ GEREK BAŞKA BİR ARACA TAKVİYE YAPMA İLE EAS ARIZAYA GEÇMEZ

TAMAMEN TESADÜF DENK GELMİŞ. YANİ EAS SİSTEMİNİZDE BİR ARIZA MEVCUT ANCAK CİHAZA BAĞLAMADAN EAS SİSTEMİNDE NE ARIZA OLDUĞU TESPİT EDİLEMEZ

SAYGILAR: ADEM KARNUÇU

GSM: 536-287-75-56

adem hocam sen de olmasan kimse cevap vermeyecek. ama diğer aracı şarz ederken hata ortaya çıktı ben de o nedenle akım değişikliğinden falan arıza verdi zannettim. aküyü de boşaltmış sabaha kadar bu eas hatası olduğunda normal bir durum mu? aracı servise göndereceğim ancak çekiciler fahiş fiyatlar istiyor. yapabileceğim herhangi bir şey var mı kendi imkanlarımla? yoksa çekicilere mecbur muyuz

abs sorunum fren müşüründenmiş. eas ise kompresörün az hava basmasından.
servisin söyledikleri bunlar. sadece araca bağlanıp hataları sildiler herhangi bir parça değişimi ya da onarım yapılmadı.
şu anda problemsiz inşallah böyle devam eder

Dedigim gibi takviye ile alakasi yokmus tamamen tesaduf
lakin komprosor hava basinci yetersizse bir muddet sonra tekrar syni hatayi
verecektir. Saygilar ADEM KARNUÇU.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR