KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yerinde bir karar, fon oluşturulması...kuralları baştan konduktan sonra kimsenin itirazı olacağını zannetmiyorum...neticede hepimizin ortak kullanacağı bir birikim olacak....ileride herhangi bir sebepten dolayı ayrılacak arkadaş olursa, birikimden payına düşeni geri almasınıda düşünelim.....mesela 50 aidat 50 ihtiyaç fonu gibi olabilir....kullanılacak para veya geri verilecek para aidat kısmı olabilir....benden de OK.
yok abi... geriye dönük ödeme yapılamaz... öyle bir durumda yediklerinide geri ver al paranı demek gerekir... kii bu imkansız... bu tip sistemlerde geri ödeme olmaz... oluyor olsaydı adı aidat değil altın günü olurdu ;D ;D
şaka bir yana, geriye dönük hesap görmemiz imkansız olur.. düşünsene ben bir sene boyunca 1.200 t vermişim... yemişim içmişim, tenteyle güneşlten yağmurdan korunmuşum... sonra ben çıkıyorum.. verin bana 600 demem lazım... olmaz o.. ha biri çıkacağı zaman zaten anla ki grup dağılıyor... o zaman zaten mevcut ekipman kişiler arasında eşit olarak bölüştürülür...
tamamdır abi... burak link verdiği firmaya gidicez... benim link attığım yerin fiyatlarını iliyorum.. buranında fiyatlarını alırız.. ondan sonra ortak karar verir alırız...
elbette,
adım ibrahim, edirne'de yaşıyorum, bu topic'e Mert beyin ciğer yediği yerle ilgili yorum yapmak için girmiştim, kendisine Disco 2 V8 ile ilgili danışmıştım, ha bir de Kürşad arkadaşın başını az ağrıtmadım değil o zamandan bu yana gelen bütün mesajlardan haberdar olup zevkle okuyorum sohbetlerinizi,
şimdi bakıyorum da ben bu niyete girdiğimden bu yana 1,5 yıldan fazla olmuş,
arabamı sattım, kriz falan derken amma dirayetli adam mışım be vaz geçmedim bir türlü ;D
eğer bir aksilik çıkmazsa en kısa sürede tamamlayacağım