KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hocam valla krizlere hepimiz girdik çıktık... hala daha o kriz bitmiş değil... bunlar gidene kadarda bitecek gibi değil... sen o yüzden daha fazla erteleme... şu an araçfiyatlarıda gayet uygun...
bülent abi... biz bu buzdolabı işini olcaytoyla çözeceğiz... ama öyle 1000 € lara falan değil.. çok çok daha ucuza yapıcaz inşallah... ben yarın itibariyle arabayı sanayiye atıyorum... ve başlıyorum ;D ;D ;D
birde sepet işim vardı... onuda başlatıyorum... malum artık bagajı kaybediyorum.. bana bir sepet şart oldu... koca ekibin malzemesini taşıyacak başka araba yok ;D ;D ;D
Ben su anda cekimdeyim, uzun yazamiyorum. Ama Temel olarak gerekli ekipmana herkesin ortak olması yerine ekipmanları kisilere bolusturme taraftarıyım. Ornegin biri buzdolabı alır, birisi alet seti, birisi jeneratör, birisi testere vs. Yani her parça birimize ait olsun ama ortak kullanımda olsun. Ben ileride istersem mertte buzdolabı varken kendi arabamada alırım. Yada jenarator bende kendi aracıma alabilirim.
abi bana sorarsan burda amaç kimin neyi aldığı yada alabildiği değil... herkes herieyi gidip alır... ebnde dolap alırım 15 lt... bana yeter.. ben şimdi 80-90 lt dolap yapıcam arabaya... grup için.. aidiyet duygusu diyorum ben buna.. bir grup olabilme olgusu yani...
evet buda bir fikirdir arkadaşlar ....bu konu hakkında zaten iğneada gezisinde bir karara varırız problem değil ...şimdilik uygulama eski modda devam eder zaten önümüzde kalmış 9 gün....orada herkes fikrini söyler bizlerde tartışırız bilmem anlatabildim mi... ??? ne kadar cok konuşmacı o kadar cok bilgi demektir arkadaşlar.... fikir beyanlarına devam..... ;D
abi bana sorarsan burda amaç kimin neyi aldığı yada alabildiği değil... herkes herieyi gidip alır... ebnde dolap alırım 15 lt... bana yeter.. ben şimdi 80-90 lt dolap yapıcam arabaya... grup için.. aidiyet duygusu diyorum ben buna.. bir grup olabilme olgusu yani...
Mert bizde grup olabilecekmiyiz diye bakıyoruz olaya zaten .... yoksa bende gider alırım sıkıntı yok amac olayı sahiplenebilmek ama katılan olur yada olmaz oda bireylerin kararıdır.biz en baştan herşeyi tartışıp ona göre karar verebilmeliyiz bunun içinde konuyu ben bilerek actım vede güzel gidiyor....dediğim gibi 10 gün sonra bir karar veririz canım kardeşim....
gerekeni yaparız merak etme ... olmadı onu sınırdan gecirirm farkına varmaz valla kaçak pozisyonuna düşer.... ;D düşünsene ertesi gün bizimki tv lerde...... ;D
Aidiet duygusunu bence bunlar belirlemez, o bambaşka bir tartışma konusu. Bencede aidiet duygusu Bulent abi , hadi cocuklar ankara'ya gidiyoruz dediğinde gitmektir. Yada Mert arayıp surda battım yardım lazım, arabam bozuldu yardım lazım, vs gibi durumlarda fırsatı olan ilk kisinin kosmasidir. Para ile satın alınan şeylerle aidiyet olmaz yada stickerla.