Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,013
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

red34' Alıntı:
Kürşat 11.30 gibi cıkıcam işim var öğleden sonra gelebilirisn yada sen gel ben sana yetişmeye calışırım ......ne dersin...?

abi benim isim keyfi sen ne zaman gel dersen o zaman gelirim, simdide cikip gelirim, senin isin bittikden sonrada sen nasil istersen

Etiketler

Tempus' Alıntı:
abi benim isim keyfi sen ne zaman gel dersen o zaman gelirim, simdide cikip gelirim, senin isin bittikden sonrada sen nasil istersen

bulamadık şöyle bir iş ya ohh adama bak. zaman bol takıl bakalım ;D ;D ;D

Muharrem kardeşim bugün sen dikkat et saat 16.00 itibaren cadde kapalı imiş haberin ola.....

valla bilemiyorum her taraf kapalı olunca trafik şişerse ortalık karışır biraz....ama buraya yansırmı bilemem....

hafta sonu cumartesi yada pazar bir aksiyon olucakmi? ona gore de eger giriceksem camura 1 gun icin arabayi temizlemeninde manasi yok ;D

gunaydın

bulent abi gps den cızgı cekerız devam ederız yoldan gıtmeyız ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
Muharrem kardeşim bugün sen dikkat et saat 16.00 itibaren cadde kapalı imiş haberin ola.....
Bülent Abi günaydın,
Sabah Mümtaz Tahincioğlu açıklama yaptı "Araçlar geçerken şehir içinde hiç bir şekilde trafik aksamıyacak, kurallar dahilinde geçiş yapılacak" diye ama dur bakalım göreceğiz, benim dükkan Feneryolu ışıklarda olduğu için trafiğin akışından hemen belli oluyor zaten

bu hafta dinlenme haftasıydı....pek katılan yok galiba ben çalışıyorum zaten iş var perşembeye de yolcuyuz ammaaaa isteyen varsa kendileri bilir diyelim..... kısa parkur isteyen varsa şile parkura girebiliriz 1-2 saat ...... Cem bence bir çizgi çekelim olabilir neden olmasın...

Bülent abi iğneadaya Cuma sabah yola çıkılmayacak mı? Cuma ve cumartesi konaklama değil mi? Ben yanlış mı anladım acaba?