KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
zaten benden esinlenenler yapiyor bi ben yapamadim ne hikmetse ;D yakistiysa begendiysen hayirli olsun canim benim. ben zaten fakrli planlar yapmaya basladim
zaten benden esinlenenler yapiyor bi ben yapamadim ne hikmetse ;D yakistiysa begendiysen hayirli olsun canim benim. ben zaten fakrli planlar yapmaya basladim
ben sizin yerinize olsam arabaları aynen kaplardım ...aynı dizayn ve şekilde tam ekip olurdunuz valla...suzikilerde aynı olacak bir ben aranızda sap gibi kalıcam..... ;D bir de Burak.......
ben sizin yerinize olsam arabaları aynen kaplardım ...aynı dizayn ve şekilde tam ekip olurdunuz valla...suzikilerde aynı olacak bir ben aranızda sap gibi kalıcam..... ;D bir de Burak.......
doğrudur Burak hele sana hiç uymaz valla .... biz en güzeli sade kalalım... Cem sana pahalı geldiyse ben yanmışım.... seninkinin 4 katı tutar valla.......
işi olan arkadaşların dikkatine ...!!! bugün yarış dolayısı ile anadolu yakasında baya bir yol trafiğe kapalı haberiniz olsun bağdat cad. kadıköy...kızıltoprak ...şile otobanı...bostancı tarafı kapalıdır ..... haber vereyim dedim ...