Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 316,896

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

acaglar' Alıntı:
kardesım kaputu kaplattık komple fena durmadı gorunce yorum soylersın aslında senden esınlendım

zaten benden esinlenenler yapiyor bi ben yapamadim ne hikmetse ;D yakistiysa begendiysen hayirli olsun canim benim. ben zaten fakrli planlar yapmaya basladim

olsun aramızdan biri eşlik eder ne var yani.....mühim olan yeni yerler keşfetmek......

Tempus' Alıntı:
zaten benden esinlenenler yapiyor bi ben yapamadim ne hikmetse ;D yakistiysa begendiysen hayirli olsun canim benim. ben zaten fakrli planlar yapmaya basladim

;D ;D ;D senden kapıcam bır ıkı fıkır daha haberın ola takıpteyım

ben sizin yerinize olsam arabaları aynen kaplardım ...aynı dizayn ve şekilde tam ekip olurdunuz valla...suzikilerde aynı olacak bir ben aranızda sap gibi kalıcam..... ;D bir de Burak.......

Abi benimkinin ruhuna aykırı bu tarz makyajlar ;D

red34' Alıntı:
ben sizin yerinize olsam arabaları aynen kaplardım ...aynı dizayn ve şekilde tam ekip olurdunuz valla...suzikilerde aynı olacak bir ben aranızda sap gibi kalıcam..... ;D bir de Burak.......

cemtascioglu' Alıntı:
ya aslında yanları seffaf folyo kaplasak super olucakta cok para ıstoyorlar 140 ,200 mıkron

olm ne istiyolar öğren bakayım... bulur malzemeyi kaplarızzz.... ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
senın makonayı gorsek artık 2 ıdıler 3 oldular bakalım ne olacak nasıl ugrasıcaz bunlarla bılmıyorum

zor uğraşırsınız.. ;D ;D ;D

bittiniz olm siz ;D

doğrudur Burak hele sana hiç uymaz valla .... biz en güzeli sade kalalım... Cem sana pahalı geldiyse ben yanmışım.... seninkinin 4 katı tutar valla.......

??? Biliyorum abi,bugün cuma,piyasaya çıkamıyoruz o yüzden

cemtascioglu' Alıntı:
senın makonayı gorsek artık 2 ıdıler 3 oldular bakalım ne olacak nasıl ugrasıcaz bunlarla bılmıyorum

satmasaydınız benı gecen hafta gorurdunuz.. mertın yıne kulaklarını cınlatıyım ;D ;D ;D ;D