Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,085

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla Cem doğru diyorsun .... bu Merti doyurmak başlı başına bir olay zaten..... ;D

erken erken sabah kahvaltısı evde olmuyor...bence ilk açlığımızı kıracak birşeyler yer yolda kahvaltı yaparız... saat 13-14 gibi de dediğim tarz sandwiç yeriz....tamam Bülent abi rus salatasını da alıyorum....bira ve ve kola takviyesi yapıyorum...

abi patates yapp... ;D ben her türlü korurum ;D ;D

bu arada içeceğe falan dayanalım biraz... 3 gün kullanılacak kumanya nasılsa...

müşteri cıktı amerikana Olcayto kardeşim .... sen ayarlarsın artık ama dediğim gibide fazla alma abisi bozulmasın ilk gün bitiririz biz onu......sedece Mertinde dediği gibi içeçeklere dayanalım .....

abi perşembe alışverişe gitmeden istasyonda buluşalım... bende geleyim senle... öyle gidelim...

seve seve kardeşim gel başımızın üstünde yerin varya lafımı olur.....

ya ben Mert desemmmm....logo desemmmmm....allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın desemmmmmmmmmmm... ;D acaba ne dersin..... ???

red34' Alıntı:
ya ben Mert desemmmm....logo desemmmmm....allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın desemmmmmmmmmmm... ;D acaba ne dersin..... ???

sana mail attın öğlen... geri döndü... mailbox ın doluydu sanırım... şimdi yine atıyorum...

bu arada aşağıdaki link olcayto, tolga ve cem için
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50950.20

red34' Alıntı:
seve seve kardeşim gel başımızın üstünde yerin varya lafımı olur.....

eyvallah sağolasın keşke gelebilsem ...size afiyetler olsun , ağız tadıyla gezin gelin..bizde fotolardan filmlerden izleriz ;D ;D

aozturk' Alıntı:
eyvallah sağolasın keşke gelebilsem ...size afiyetler olsun , ağız tadıyla gezin gelin..bizde fotolardan filmlerden izleriz ;D ;D

bu sefer bol foro bol video ve bol eğlence olacak... şimdiden garanti veririm... ben birkaç bişi hazırladım şimdiden... allha bu saatten sonra orada batacak kalacak arkadaşlara sabır versin... ;D ;D ;D geride kalanlara sabır ve eğlence nasip eğlesin insallaahhh ;D ;D ;D