KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
erken erken sabah kahvaltısı evde olmuyor...bence ilk açlığımızı kıracak birşeyler yer yolda kahvaltı yaparız... saat 13-14 gibi de dediğim tarz sandwiç yeriz....tamam Bülent abi rus salatasını da alıyorum....bira ve ve kola takviyesi yapıyorum...
erken erken sabah kahvaltısı evde olmuyor...bence ilk açlığımızı kıracak birşeyler yer yolda kahvaltı yaparız... saat 13-14 gibi de dediğim tarz sandwiç yeriz....tamam Bülent abi rus salatasını da alıyorum....bira ve ve kola takviyesi yapıyorum...
müşteri cıktı amerikana Olcayto kardeşim .... sen ayarlarsın artık ama dediğim gibide fazla alma abisi bozulmasın ilk gün bitiririz biz onu......sedece Mertinde dediği gibi içeçeklere dayanalım .....
bu sefer bol foro bol video ve bol eğlence olacak... şimdiden garanti veririm... ben birkaç bişi hazırladım şimdiden... allha bu saatten sonra orada batacak kalacak arkadaşlara sabır versin... ;D ;D ;D geride kalanlara sabır ve eğlence nasip eğlesin insallaahhh ;D ;D ;D