Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,705
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla onu bilmem kardeşim....Cem den de sen sorumlusun onu da kaldır ve getir..... ;D ben zaten 6 da başlarım hepinizi taciz etmeye....

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
suzukı motorumu takıyorsun ;D
he evet 1.6 suzi motoru takicam 2500. Kiloya Halil mutlu koyucam adinida ;D

ya tavan bari aldım hazır aliminyum hatta set olarak 2 tane. Suzuki yaziyor yanında ufacık ;D

acaglar' Alıntı:
olcay abi en sevdiğim suzici etliye sütlüye karışmıyor. büyük konuşmuyor ama heryerden pıtr pıtır geçiyor... ;D ;D ;D

sen daha bilmiyorsun onu bakma öyle sessiz durduğuna bir batarsangorursun kamerayla ilk o kosuyor ;D

Bu arada bende boş durmuyorum, üste sisler takılıyor hella ff75. Arkaya calışma ışığı. Su geçirmez koltuk kılıfları geldi takılıyor. Haftaya bişeyler daha var supriz ;D 2 Mayıs'a hazirliyorum . 8-9 mayisdada Bolu'da erkek erkeğe kamp var Cihan abiyi uğurlama etkinliği. ;D

suprizler sanki "kilit" gibi geliyor bana

artık toyota lar korksunlar ;D

Kmtn' Alıntı:
suprizler sanki "kilit" gibi geliyor bana

artık toyota lar korksunlar ;D

Vallahi hersey olabilir kesin olan tek şey arabanın goruntusude performansida degisicek

Arkadaşlar Ford Focus hatchback almayı düşünüyorum. Benzin sarfiyatı falan nasıldır bilen var mı?

benim pek bilgim yok kardeşim amaaaa bilen birileri cıkar az sonra....

Tempus' Alıntı:
he evet 1.6 suzi motoru takicam 2500. Kiloya Halil mutlu koyucam adinida ;D

ya tavan bari aldım hazır aliminyum hatta set olarak 2 tane. Suzuki yaziyor yanında ufacık ;D

;D ;D ;D ;D
kızdınmı yaw

ayrıca sugursuz mertın soyledıklerıne bakmayın ben saat 5 te ayaktayım gecen bır gec kaldık allahtan gozluklerı unutmusum almaya dondum ondan

ve benim ekip ben hariç tam kadro gittiği iğne ada gezisinden sağ sağlim dönüyor, birsürü şey yapmışlar çok sağlam görüntü ve fotoğraflar akşam burda tabi yüklemeye halleri olursa herkes gitti başlığa yazan kalmadı bari ben yazayım ;D

hey millet yeni gezi sayfamız aşağıdakidir..

haydi yüklemece ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55149.msg629650#msg629650

Bir suzuki nin battığını duydum mesela önce ondan başlayın ;D ;D ;D

hadi yaaaa... biz çektik evin önüne...

bu arada kürşat... suzuki battı.. ama ona ayrı bir başlık açacağım.. o batış ve arkası bu yılın olayıydı ;D ;D ;D

o eski halinden eser yok şimdi ???