Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,791
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
...
belki 1-2 sene sonra team 34 komple discovery olur ;D

Aahahah güzel bi rüyaa ahahaha
Unut,yok öyle bişey ;D
Bikaç sene sonra inşallah bi Rubi bi TYT felan gelir,alayınız yalan olur sonra ;D ;D

Etiketler

olcaytogezer' Alıntı:
bende takıyorum hocam.........çip - mip.. bana gelin... ;D ;D ;D 18 ay bıraktım. denemesi kendi üzerimde....ama sonra offroad stresinden tekrar başladım......

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aahahah güzel bi rüyaa ahahaha
Unut,yok öyle bişey ;D
Bikaç sene sonra inşallah bi Rubi bi TYT felan gelir,alayınız yalan olur sonra ;D ;D

valla rubı tyt nal toplar erkanım aytug ben mert arabaları komple arb yapıyoruz sıparısını verdık artık onlar bıldıgın traktor

cemtascioglu' Alıntı:
valla ya ne mıs bakalım

yag pompasinin civatasinda bisey yok, ama birkac discovery 2 de 200 000 kilometrelere yaklasinca, pompanin bir civatasinin gevseyip yagin icine dusmesi ve yaglamayi kesmesi olayi yasanmis. yag uyari lambasi yanmis aracda, kenara cekip durursan mesele olmamis. ama birkaci kenara cekmemis uyari lambasinda yaglama kesilmis motor patlatmis. Ben bir sonraki yag degisiminde ne olur ne olmaz diye oktaya o vidayi degistirtmeyi planliyordum, ondan sanada tavsiye ettim. belki sapasaglam duruyordur, ama riske edilecek bisey degil bakmakda fayda var

mucahit arabayi saticak ben alicam onun icin para biriktiriyorum ;D ;D ;D ama mucahitten arabayi alsam kesin haftada bir sevmeye gelir arabasini ;D ;D ;D

ok bıdakı yaglamada aklımda olsun tsk

cemtascioglu' Alıntı:
kursat yokmus sordum ama gene detaylı bakacagını soyledı

tamam saol, en azindan o yeni yatirdiklarini versin digeri yoksa ben evde tekrar arayayim.

Bu arada 2 dir disconun ogs sini elle tutup suzuki ile gecmeye calisiyorum 2 dir kacis yaziyor koprude deliricem yahu.

Tempus' Alıntı:
Bu arada 2 dir disconun ogs sini elle tutup suzuki ile gecmeye calisiyorum 2 dir kacis yaziyor koprude deliricem yahu.

günaydın

bankadan ogs kayıtlı araç değişikliği yapmadıysan olabilir

Günaydın......, evet Kürşad... ogs için bankadan kayıt değişikliği yapman lazım.