Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,204
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

o zaman Barbarosun ilanını bir incele ve bana haber ver .....olmazsa satılık cok navara var onlardan birine karar verirsin .......

Etiketler

hahaha bu ise en cok Bulent abi sevindi yalnizligi sona ericek diye ;D ;D ;D

bakalım hayırlısı ya bnm cok hoşuma gidiyo ne zamandır bakınıyorım.. bakalım babamı kandırırsak on numara olcak alıcak gibi duruyo ama sagı soluda bellı olmuyo pek ;D

ben babanla konuşurum Tolga ... sen gerekli ayarlamaları yap yeter bana....Kürşatım biliyorsun ben araba için fazla konuşmam ama navara oldumu savunurum sonuna kadar vede piyasa daki en sorunsuz arabalardan biri ......sanayiye de pek ugramazlar..... ;D

abi cemle konustum simdi disconun one arkaya arb kilit takiyor ;D

alemdeki en yapili discovery 2 olucak benim biraktigim yerden devam ediyor

artik o disco aks kesmedikce difransiyel kirmadikca, motoru patlatmadikca bir yerde kalmaz yurur ;D

haberim var Kürşat....dün akşam Mert le Cem bana geldiler konuştuk baya......

hadi allah pisman etmesin, kazasiz belasiz kullansin

Bulent abi senin rusya baglantilarin var bizde bundan alalim ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Uf5m2cKu0IU&feature=player_embedded#!

eğr dediğin jeep se yaramaz o arac...rusların hummer dan calıp askeri versiyonu olarak ürettikleri bir arac oda pek yaramaz .....sivil versiyonuda pek gözüm tutmadı acıkcası.....

yok abi bu baska bisey ozel yapim, kocaman lastikleri var suda bile batmadan gidiyor o lastiklerle ;D you tube de oldugundan izleyemiyorsun sanirim dur baska varmi bakayim

abi bu

http://www.atonimpulse.com/Welcome_to_Aton_Impulse.html

evet evet dediğim aracın bir benzeri yada sivil versiyonu ama sonucta rus malı ne kadar sağlamdır.... ???

abi valla askeri amacla yapildigi icin muhtemelen saglamlik sorunu yokturda konfor sifirdir ;D