KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bülent abi, sende bu deli Mert'e uyuyorsun...ne işimiz var gece gece...gündüz torbayamı girdi..ayakları çatıp keyiflenmek varken.. 8) 8) 8)
ne demişler, gündüzün bin musubeti, gecenin bir şerrinden evladır.....
program yoktu abicimm... cmt günü cemle beraberdik... benim arabayı anıl otoya götürdük... onu diff söktürdük biliyon.. ayrıca senin istasyondan çıkaren söyledik zaten... ormana gidicez diye.. hatta burakta gelecekti... sonra geç olur diye vazgeçti... malum yerden çıktıktan sonra eve dönerken... hadi girelim mi ormana dedik.. gidip tolganın arabayı aldık..ayrı gayrı program yok yani... bak cmt gece için program açtım... gelmiyosunuz :'( :'( :'(
hadi o zaman cmt pragramına gelin... söylüyorum.. 4 araç çıkalım.. cem ben tolga ve aytuğ... her arabaya bir yancı... dalalım bi yerden ormana... gps siz... ne zaman enrden çıkarsak... ;D ;D
ya bi şeyi daha itiraf edelim... ben bu tip gezilerden bülent abi ve olcayto adına endişe ediyorum... sonuçta ben cmt günü iki kere arabamı yanılıyorsam cem ve tolga düzelsin ama min 70 derece yerden indirdim... sizin bu tip şeyleri yapmayacağınızı düşündüğüm için aramıyorum... ama asla da alternatif program yapmıyoruz... yanlış anlaşılmala ltf olmasın... biz bir takımız... sadece bazen ben cem tolga ve aytuğ fazla kuduruk davranabiliyoruz.. kurtlarımızıda bu şekilde sizleri rahatsız etmeden dökmeyi tercih ediyoruz.. ;D ;D ama emin olun çok spontane gelişti cmt gecesi...
cocuğum söyleseydiniz biz aynen katılırdık ne alaka ....hadi cıkarken yoktu böyle birşey e gitmeye karar verince arasanıza alaalaaaaaaa.....neyse gerekli not alınmıştır canım...... ;D c.tesi gece okeyde sabah 9.da kahvaltı var sen nasıl olsa yatacaksın biz ayakta olacağız onun için beni silin dedim neyse ben verdiğim söze istinaden kahvaltıdayım gerisini bilemem.....silahlı kuvvetler tatbikatta olacak pazar günü.... ;D
sen gece gezmesinin tadına yeni varıyorsun beyefendi ... siz kurtları dökmeye devam edin.... bizden ne cekiniyorsun ne alaka yani ...neyse dediğim gibi beni silin geziden.....