Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,524

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın

burak kardesim fj 45leri onleri disk yaptım fena oldu frencilerrin kralı i aytug yaptı 10 numara oldu siddetle tavsıye ederım gelci kullanmadım dahada yarın alıcam ama göruntu 10 numara

Vayy vayyy Cem kardeşim hayırlı olsun.

FJ45 e geri dönüş başlamış. Ben dedim zaten disco kesmez Cem i diye.

cemtascioglu' Alıntı:
günaydın

burak kardesim fj 45leri onleri disk yaptım fena oldu frencilerrin kralı i aytug yaptı 10 numara oldu siddetle tavsıye ederım gelci kullanmadım dahada yarın alıcam ama göruntu 10 numara

cemtascioglu' Alıntı:
günaydın

tşk ederim... komple kampana sistemini söktük yerine disk aynalarını taktık.. kardeşimin bundan sonra fren sorunu kalmadı... ;D ;D

ne bursaymıs beeeeeeeeee

cihanülker' Alıntı:
cem oldumu fren işin parçalar vs ?

abi 10 numara oldu hıcbır kaynak yada harici parca takılmadı otekıler sokuldu bunlar takıldı cuk yani simdide parasını göndercem hakan abinin bır ıkı ufak sipariste eklettim teklar cok saol cihanım bir tlf hallettin işimi ;D borçlandım sana

olurmu leyn öyle şey , ha ben ha sen yahu ne farkeder önemli olan işimiz görülsün piyasada bizim gibi adammı var yahu