red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 3 Haz 2010 #4,369 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yaw zaten israilli şerefsizlere sinirlenmişim ...iyi dedin valla ben gider gitmez Merti denize dökeyim bari.... ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yaw zaten israilli şerefsizlere sinirlenmişim ...iyi dedin valla ben gider gitmez Merti denize dökeyim bari.... ;D ;D
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 3 Haz 2010 #4,370 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri red34' Alıntı: yaw zaten israilli şerefsizlere sinirlenmişim ...iyi dedin valla ben gider gitmez Merti denize dökeyim bari.... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Aman abi dur,senin dostluğun ne kadar kıymetliyse düşmanlığında o kadar şiddetlidir ;D Yazık çocuğa,sen şimdi boğar moğarsın allah korusun
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri red34' Alıntı: yaw zaten israilli şerefsizlere sinirlenmişim ...iyi dedin valla ben gider gitmez Merti denize dökeyim bari.... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Aman abi dur,senin dostluğun ne kadar kıymetliyse düşmanlığında o kadar şiddetlidir ;D Yazık çocuğa,sen şimdi boğar moğarsın allah korusun
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 3 Haz 2010 #4,371 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri bülent abi bizim içinde dök denize ha ha ha vay vicdansızlar önden önden git bi de sefa yap ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri bülent abi bizim içinde dök denize ha ha ha vay vicdansızlar önden önden git bi de sefa yap ;D ;D
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 3 Haz 2010 #4,372 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri sormayın ya adileri mahfedicem... ;D işin sonunu iyi düşünsünler....ok yaydan cıktı artık.... ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri sormayın ya adileri mahfedicem... ;D işin sonunu iyi düşünsünler....ok yaydan cıktı artık.... ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 3 Haz 2010 #4,373 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri red34' Alıntı: sormayın ya adileri mahfedicem... ;D işin sonunu iyi düşünsünler....ok yaydan cıktı artık.... ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri red34' Alıntı: sormayın ya adileri mahfedicem... ;D işin sonunu iyi düşünsünler....ok yaydan cıktı artık.... ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 3 Haz 2010 #4,374 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri deniz kenarındayız suan yemegımızı yedık ustune cıla olarak turkish cafee içiyoruz ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri deniz kenarındayız suan yemegımızı yedık ustune cıla olarak turkish cafee içiyoruz ;D
mertozzy everything depended on me..!! Mesajlar 1,314 Tepkime Puanı 1 3 Haz 2010 #4,375 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri valla asosa geldi öncü ekip... bir güzel otele konuşlandı... ardından güzel bir balık ziyafeti... ;D hepinizi bekliyoruz... ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri valla asosa geldi öncü ekip... bir güzel otele konuşlandı... ardından güzel bir balık ziyafeti... ;D hepinizi bekliyoruz... ;D ;D
Kmtn hayatta; bir seçim, bir vazgeçiştir... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 3 Haz 2010 #4,376 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri vay vay vayyyyyyy keyfiniz daim olsun... afiyet olsun......
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 3 Haz 2010 #4,377 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri bittin sen oğlum bittinnnnn.... ;D ben gelmeden önce sen midilliye doğru yüzmeye başla..... ;D vede afiyet olsun hepinize......
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri bittin sen oğlum bittinnnnn.... ;D ben gelmeden önce sen midilliye doğru yüzmeye başla..... ;D vede afiyet olsun hepinize......
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 3 Haz 2010 #4,378 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri abi simdi daldı cem abıyle mert abı mıdıllıye dogru yuzmeye basladılar ;D ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri abi simdi daldı cem abıyle mert abı mıdıllıye dogru yuzmeye basladılar ;D ;D ;D
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 3 Haz 2010 #4,379 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri saol Tolgacım ... Cem dönebilir ...Merte söyleyin geri gelmesin..... ;D
Kmtn hayatta; bir seçim, bir vazgeçiştir... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 3 Haz 2010 #4,380 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri vize de kalktı yunan adalarına artık "mert" geri dönmez ;D
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 3 Haz 2010 #4,381 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri kalktıysa bı gıdıp bakalım ya ;D abı tam gaz gıdıyolar bağarıyorum ama duymuyolar ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri kalktıysa bı gıdıp bakalım ya ;D abı tam gaz gıdıyolar bağarıyorum ama duymuyolar ;D
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 3 Haz 2010 #4,382 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri başına gelecekleri tahmin ettiği için hızlı gidiyordur Tolga cım.... ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 3 Haz 2010 #4,383 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri ohhh beyler keyfiniz daim olsun ama bu kadarıda vicdansızlık yahu ;D ;D
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 3 Haz 2010 #4,384 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yok be abı tıtrıyolar gıremıyolar ;D dişleri birbirine çarpıyo ;D