Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,212
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

ooo aman ha o yola hemen bir köprü kurmamız lazım Mert... hazırlıklara başlayın geliyorummmmm... ;D

Etiketler

Oh oh,yakışır valla

Bülent abi,bunlarıı denize dökmeyi unutma

merak etme Erkanım ... Mert zaten midilli adasına yerleşmiş.... gidince gereken yapılır.....

bu arada Mert seni arıyordu Erkanım lastik için.....haberin ola.....

bülent abi,

erkanla o işi çarşamba günü hallettik... yine sağolsun bana bir abilik yaptı... hem veresiye verdi, hemde hemen 1 saatte buldu lastiği... hemen taktık çarşamba günü... onun sayesinde rahatça kayalara derelere dalıyoruz... ;D

o yüzden beni denize dökmeden lastiğin parasını da al...dönünce sen verirsin erkana ;D ;D

erkanım bu arada bir soru.. benim lastikler annemin fj70 e olur mu sence.. şu anda üzerinde bf mt var.. 245 75 16... iz genişliği sürtmeden falan kurtarırsa eğer, o lastikleri yabancı birine ucuza satmak yerine, direk anneme hediye edeyim.. ;D lastikleri bitmek üzere... 2 senedir aynı lastiklerle en az 20-25.000 km yaptı ;D

e o zaman güzel ..ERKAN daha ne yapsın yaw.... şimdi sorduğun denkleme gelince onun için birşey diyemiyorum.......yine başlama... ;D millet üşüşür buraya yine.....

yok o denklem ERKAN içindi. ;D ;D

Olur tabiki
Birtek beni düşündüren çok azda olsa genişlik farkından dolayı,tam turda sürtermi sürtmezmi.
Ama kişisel fikrim sürtme felan yapmaz,cuk olur

evetttt TEKİLA TANRISI okeyi verdi takın gitsin kardeşim...... ;D

Kaptan iyi yolculuklar... keyifli bir gezi dilerim...

fotolar harika... tüm ekibinde dah,l olduğu, yeni fotoları bekliyoruz...

saol Sinan kardeşim ..saat 16.00 gibi cıkıyorum ben... gidip bakayım bizimkiler neler yapıyorlar....