Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,901
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar.. evet nerede gezini fotoğrafları bakayım... o kadar ıslandık perişan olduk mahfolduk ama resimler yoookkkkkk... yaw eve giremedik valla ... ;D Olcayto kardeşim bir ilgileniversen bu işle....

Etiketler

ne yagmur yağdı be ;D arabayı yıkamaya göturdum yıkamadakı adam ana avrat sövdü sanırım ;D

akşam üstü eve vardığımda hemen yükleme yaparım...akşam saat 22 gibi yükleyeyim dedim ama başlık olmadığından kaldı.. :-\

fotoları beklıyoruz olcayto aç bır baslık yaw ondan sonra yukle fotoları bır tek aytug kardesımmı sorunsuz gectı neydı onun jeep markası ya benım aklıma gelmedıde su an

cemtascioglu' Alıntı:
fotoları beklıyoruz olcayto aç bır baslık yaw ondan sonra yukle fotoları bır tek aytug kardesımmı sorunsuz gectı neydı onun jeep markası ya benım aklıma gelmedıde su an
ya bilmiyorum, yamuk yumuk birşey, toplama herhalde, lastikleri de kabakmış (Mert öyle diyordu....) önünde Land arkasında Toyota Savar falan yazıyordu , marka bu mu oluyor..... ;D ;D
birtek bir rampada vinçlendi Tolga tarafından hatırladığım, zaten orada herkes vinçlendi veya vinç yardımıyla kendini çekti....

arkadaşlar batma ve vinçlenmenin bedeli 2.000 tl arz ederim.. ;D Aytuğ bittin sen bittin.... amaaa herşeye değerdi kardeşim kim ne derse desin güzel bir gezi oldu...özellikle yağmur bölümü harikaydı...

bi basamak bi stop 2000 tl mı bulent abi ...... ona göre yrn gıdıcem stoplara koruma yaptırıcam ;D

red34' Alıntı:
arkadaşlar batma ve vinçlenmenin bedeli 2.000 tl arz ederim.. ;D Aytuğ bittin sen bittin.... amaaa herşeye değerdi kardeşim kim ne derse desin güzel bir gezi oldu...özellikle yağmur bölümü harikaydı...

abi ne tuttu öyle ya. ama benim suçum yokki çek dediler çektim.

senin canın sağolsun Aytuğ.. sana kıyarmıyım ben yaa... olacağı varmış boşverrrr....işin gerçeği Tolga basamak cok pahalı haberin ola....bence biz basamakları cıkarıp satalım... yerine de boru sistemine geçelim hem daha ucuza cıkar hemde daha sağlam olur yada dediğin gibi koruma taktırmak şart ... ;D bu işler olacak arkadaşlar canımız sağolsun şimdiye kadarki en hasarlı gezimiz oldu hiç problem değil.....önemli olan bir arada olmak gerisi hikaye...

abı basamakların ayakları cok yumusak o ayakları ıptal edıp şaseden ayak yaptırıcem ben ozaman kolay kolay kırılmaz..... bnmde sag basamagın tek ayagı kopmuş sallanıyo öle ;D

abi şaseden bağlı borus sistemine geçmediğiniz sürece onlar naparsan yap hasar görür bozmadan çıkartıp kenara koyun

ama hep bu aytuğ abı yüzünden ya bence afaroz edelim ;D

yapılan işlem çamurluk düzeltme..arka sağ stop..ve meşhur basamak ...ıvır zıvır baya tutuyor..tamponu taktıktan sonra hemen basamak işine el atıyorum....Tolga aklında bulunsun güzel ve sağlam birşey bulursak yada yaptırırsak takarız beraber......evet evet dün seninkide sallanma modundaydı .. doğrudur Kürşat bizde Tolga yla onu uygulamaya geceriz yakında...evet Tolga Aytuğ u asalım bence... ;D

hep bu land rovercılar yüzünden oluyo bülent abi gereken cezayı verelım bence ;D

;D ;D ;D ;D abi land alın kurtulun böyle bi derdiniz olmasın bak bende hasar varmı
ne kaldım nede hasar aldım ;D ;D ;D ;D