Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,735

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bsayil' Alıntı:
erkan abey piyasada son elle tutulur vx de gittiğine göre ben rotayı tamamen disco 1 e çevirmeliyim gibi geliyor

Daha vardır,vadırda piyasaya çıkmamıştır enişte
Sen rotayı Dicco I e çevirde,dikkat ette Cihanda seni kuzu çevirme yapmasın ama ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Daha vardır,vadırda piyasaya çıkmamıştır enişte
Sen rotayı Dicco I e çevirde,dikkat ette Cihanda seni kuzu çevirme yapmasın ama ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D sonunda bi dayak yitecez zaten o belli oldu ama hangi metodu uygulayacak onu çözemedim daha ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D sonunda bi dayak yitecez zaten o belli oldu ama hangi metodu uygulayacak onu çözemedim daha ;D ;D ;D ;D

;D ;D Ben sana söyliyim,Filistin askısı ;D ;D

bsayil' Alıntı:
hayırlısı olsun uzun zamandır takip ettiğim çok temiz bir araçtı hayırlı uğurlu olsun
Şimdi mesajını gördüm, Barbaros , kusura bakma...teşekkür ederim..darısı başına, daha iyileri sana denk gelir inşallah...ama ben suziyi bırakmadım, sana da ikincisi yakışır..yani suziyi de kolla ;D

olcaytogezer' Alıntı:
Şimdi mesajını gördüm, Barbaros , kusura bakma...teşekkür ederim..darısı başına, daha iyileri sana denk gelir inşallah...ama ben suziyi bırakmadım, sana da ikincisi yakışır..yani suziyi de kolla ;D

ne yaptın arabayı abi iç yıkamayamı verdin direk ;D

cihanülker' Alıntı:
hayırlısı olsun çok sevindim ailemize bir toyota daha katıldı
sağol Cihancığım, Sünnet gölünde senin arka bagaj barı gördüğümde, benim migros'u büyütme fikri beynime girmişti zaten ;D ;D

yok daha o işlere başlamadım.....klima biliyorsun dünden kendine hayrı yoktu...onu yaptırdım, zaten akşam oldu....klima gazı vasfını yitirmiş...basınç vardı ama işe yaramıyordu.yarın sabah tüm yağlar ve kayışlar değişecek.....sonra gaz...sonra koltuk ve iç temizlikler...

hadi bakalım hayırlı olsun ;D tampon işlerine birlikte gireriz bende yan basamakları değiştirip arka tamponu elden geçiricem

yükseltme kiti sipariş edelim sana en kısa zamanda abi zaten 3 haftada filan gelir
birde alt döşeme mevzusuna ne yapicaz ona bakarız, sonra o arada bagaja invertor ve çakmak girişi çekilir, çift akü işi araştırılır

yarın işin yoksa gel , gazcı ve döşemeci ile konuşmaya gideceğim, bakımlar yapılırken.....

olcaytogezer' Alıntı:
yarın işin yoksa gel , gazcı ve döşemeci ile konuşmaya gideceğim, bakımlar yapılırken.....

yarın aile günümüz bizim ama hafta içi boş zamanlarda kaçarım yanına

alt zemine ne yapılabilir onuda bir konuş abi şöyle suya dayanıklı filan bir yalıtım duralube bulmak lazım birde bakındım ben biraz ama yok

olcaytogezer' Alıntı:
sağol Cihancığım, Sünnet gölünde senin arka bagaj barı gördüğümde, benim migros'u büyütme fikri beynime girmişti zaten ;D ;D

Abi,o migrosta tekila standını unutma lütfen ;D ;D