Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,601

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cemtascioglu' Alıntı:
Yo sikinti olmadi sadece kursatin dedigi gibi tam turda surtuyordu kistim biraz ama flans takinca daha guzel duracak araba yol tutustada problem yok barborosum
hayırlısı olsun kardeşim bende kısmetse yarın ilk marşa basmayı hayal ediyorum bakalım

günaydın arkadaşlar.. yaw işlerden kendimizi kaybetmişiz.. unutmadan Barbaros kardeşim yeni araban hayırlı uğurlu olsun sana bol çamurlu parkurlar diliyorum kazasız belasız sürüşler.... Antalya gurubuna da kocaman slm ve sevgilerimi, ilet lütfen....sizleri en kısa zamanda ziyaret edeceğim inşallah... ve bizim istanbul grubu TEAM34 e de slm larımızı iletelim ..!!! eğer yaşıyorlarsa tabii...??? herkese slm ve sevgiler diyerek fazla kafa şişirmeden bana müsade diyelim...

Bülent abiii sesini duymak çok keyifliydi burdanda belirteyim özledik valla bizleri ihmal etme

güzel kardeşim tşk ederim.sağolasın.... sizlerde hep kalbimdesiniz sizleri unutmam mümkünmü..??? en kısa zamanda görüşeceğiz kardeşim......

Günaydın Bülent abi,
tekrar teşekkür sana zahmet veriyorum.

estafurullah Burak ne demek ....her zaman yardımcı olurum problem değil kardeşim... bugün 1 müşteri geliyor zaten.. öğleden sonra bakacaklar duruma göre haber veririm sana....

Büyüksün abi

red34' Alıntı:
estafurullah Burak ne demek ....her zaman yardımcı olurum problem değil kardeşim... bugün 1 müşteri geliyor zaten.. öğleden sonra bakacaklar duruma göre haber veririm sana....

Günaydınlar

Bülent abi İzmir tarafında off road parkurları keşfediyor ;D ;D ;D

estafurullah kardeşim sadece kısmet diyelim.... evet ya izmir manisa arasında parkurumuz hazır... da bizim ekip kayıp....... ??? anca eylül ekim aylarında toplanabiliriz gibi görünüyor...

Ekibin haytaları tatilde galiba abi.

red34' Alıntı:
estafurullah kardeşim sadece kısmet diyelim.... evet ya izmir manisa arasında parkurumuz hazır... da bizim ekip kayıp....... ??? anca eylül ekim aylarında toplanabiliriz gibi görünüyor...

evet tatildeler gibi öyle görünüyor.. ararlarsa görüşürüz problem değil... yoksa biz yolumuza devam ederiz .....sıkıntı yok.....

cemtascioglu' Alıntı:
buda i mertle tavla atarken

Cem,Kürşat ikinizede hayırlı olsun tekrar

Da Cem,benim dikkatimi başka bişey çekti ;D
Hadi Mert tavlaya bakıyor da ya sen nereye bakıyon onu anlamadım ;D