KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Neye göre normal ona bakmak lazim.
araci çok sevipde camura sokmazsam o normal degil işte ben camurluyorum temizliyorum. sonra tekrar camurluyorum. tekrar temizliyorum. ama bazen camurliyip oyle birakip seyrettigimde oluyor.
cem abi şöle yapıyo ustunu basını çamurluyo sonra o camura arabaya biniyo ;D sonra 1 hafta kapının önünde araba yıkıyo ;D bende söle yapıyorum arabaya binmeden üstümü temizleyip biniyorum sonra arabayı temızlememe gerek kalmıyo sımdı sence hangısı normal hangısı anormal mücahit abi ;D
cem abi şöle yapıyo ustunu basını çamurluyo sonra o camura arabaya biniyo ;D sonra 1 hafta kapının önünde araba yıkıyo ;D bende söle yapıyorum arabaya binmeden üstümü temizleyip biniyorum sonra arabayı temızlememe gerek kalmıyo sımdı sence hangısı normal hangısı anormal mücahit abi ;D
Arabamın arızası olmasın, yağ, su eksiltmesin, mekaniğinde takırtı tukurtu olmasın, basınca gitsin, basınca dursun , çalışmayan yada kötü çalışan bir sistemi olmasın. Kir, çamur, köpek kılı tüyü filan dert değil ara sıra temizletiyorum
valla gozum kararıyor ne yalan soylıyeyım abı bende soyle bır huy var kullandıgım sey temız olacak bakımlı olcak yolda bırakmıycak marsa bastımmı gıdecek hastalık temızlıgı sevıyorum