Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,607
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

red34' Alıntı:
Arkadaslar yapmayin etmeyin gelin anlasin bende zorda kalmiyim... medya beni sikistiriyor. Anlayisli olalim lutfen.... ;D

Abiiii bu dağlılarla felan anlaşılmaz,bunlar direk dağ kanunundan anlar ;D
Sen beni dinleeee ;D biz senle çok iyi anlaşıyoruz ezelden beri ;D
Bu bacanak diyipte bağrımıza bastığımız dağlıyı dinleme sen ;D

Tamam kendisi bacanak olur,kardeşim gibi severim,canımı veririm,dünyayı değişmem

Ama kendisi benim bi anlık boşluğumdan yararlanmak isteyen fırsatçı çıktı ;D gelme bu gaza ;D

Etiketler

Konuşmaaaa,konuşmaaaa

Al hediyem olsun,araçta giderken içeriyi aydınlatmak için ;D

;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D Hah,milyarlık tenekeci geldi ;D
Bi sen eksiktin ;D
ya bu teneke falan biraz ayıp olmuyormu yahu ;D ;D ;D aslanlar gibi girdik çıktık yahu

bende mi şu müco nun reklam panosuna ortak olsam acaba ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
ya bu teneke falan biraz ayıp olmuyormu yahu ;D ;D ;D aslanlar gibi girdik çıktık yahu

bende mi şu müco nun reklam panosuna ortak olsam acaba ;D ;D ;D

Haydaaa,bi eniştem eksikti. ;D
Bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü ;D

Ya aslında bana nooluyo,ben hiç böyle LR-LC polemiklere girmezdim ulan çok değiştim ;D tamam ;D
Sonuçta hepsi araç yani

Enişteee,yazık parana,cebinde kalsın ;D

Yaw Cem senin arabanin ic isiklari yanmiyormu... :. Bizim cocuklar sana devamli lamba hediye ediyorlar... ;D

red34' Alıntı:
Yaw Cem senin arabanin ic isiklari yanmiyormu... :. Bizim cocuklar sana devamli lamba hediye ediyorlar... ;D

Ah abi ah,hiç açma o konuyu ;D
Bu sadece biri,kurban olayım Cem'i çok seviyorum,yoldaşımdır kendisi,diğer konulara girmek istemiyorum ;D

red34' Alıntı:

ya bulent abi yanmazmı yanıyor ıstege baglı on ve arka bagaj yanıyor orta dakıde dugmesı bozuk ıstege baglı yanmıyor (sıparısını verdim ;D ) hepsının yanması ıcın yoldada kapıyı actım pratık laz zekası abi ;D;D

Zekandan suphemiz yok beyefendi.... ama sen dusmussun milletin diline yandin valla... ;D