Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,699
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bana adam işini gayet iyi bilerek ve el becerisi ile yapıyor gibi geldi...

Etiketler

varya cem 2 haftadir gazı verip verip sonra sne gelmiyorsun he ;D

Bu arada benim arabayı aldım şanzıman yenilendi, 3000 e maloldu yaklaşık ama işin garibi zorladım test için hararet gene yandı ustayla karar verdik zaten senin araçda hararet sorunu yok müşürlerden biri arızalı heralde dedi, kullan sen korma hafta içi gel bilgisayara bağlatıp arızalı parçayı tespit ettirip değiştireyim dedi

aslında şanzumanı toplarken bütün elektronik zimbirtiları müşürleri test etmiş sorunsuz çalışıyorlarmış ama sanırım içeride ısınınca saçmalıyor birisi.

he evet bendim Cila derdin neydi nasılsa gene çizilicek

kürşat 5000 liraya değiştirmiştim ben şanzumanı , çıkması nı yani, çünki 2 kere açtılar olmadı , sonra değiştirdim , esasında çok riskli işler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53822.new#new

yeni gezi linkimizdir... herkes cephaneleri buraya boşaltsın lütfen....

bu arada günün olayı olarak buraya iki tane foto koyacağım sadece... japoncu yada t*y*t*cı abilerim kardeşlerim için.... ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
bu arada günün olayı olarak buraya iki tane foto koyacağım sadece... japoncu yada t*y*t*cı abilerim kardeşlerim için.... ;D ;D

günün olaylarından birsi bülent abinin l200 le batması ;D

kürşat... sende malum anın fotosu varsa sende atar mısın?? haftanın tartışma topiği yapalım ;D ;D ;D

yani land rovercılar olarak daha ne yapalım.... mitsubishi... toyotaaa... cherokee... daha var mı unuttuğum, saymadığım

itina ile batan araç çekilirrrr ;D ;D

zaten iki fotonun biri o... diğeri burak...

wj leri saymıyorum bile... ben bile unuttum bu8gün lr olarak kaç araç çektik