esperanto Kamp II Mesajlar 316 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 19 Eyl 2013 #1 http://www.pirate4x4.com/forum/jeep-non-hardcore/1023427-yj-cj-conversion.html
ercanaslan Kamp III Mesajlar 644 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 19 Eyl 2013 #2 Ynt: Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer Turkiyedede tam tersini uyguluyolar ne garip GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ynt: Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer Turkiyedede tam tersini uyguluyolar ne garip GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
izrafeel Özgürlük herkes için farklıdır.Benim içinse CJ'dir Mesajlar 372 Tepkime Puanı 3 Yer Kayseri 19 Eyl 2013 #3 Ynt: Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer Çok iyi ya... Teşekkürler
esperanto Kamp II Mesajlar 316 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 28 Eyl 2013 #4 Ynt: Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer türkiyede bunla uğraşıcak usta varmıdır sizce
jpcj7 with CJ Mesajlar 331 Tepkime Puanı 1 Yer Kütahya Web s1151.photobucket.com 28 Eyl 2013 #5 Ynt: Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer esperanto' Alıntı: türkiyede bunla uğraşıcak usta varmıdır sizce Genişletmek için tıkla ... Bence çoğu usta yapar çok uğraş gerektiren bişey gibi durmuyor.
Ynt: Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer esperanto' Alıntı: türkiyede bunla uğraşıcak usta varmıdır sizce Genişletmek için tıkla ... Bence çoğu usta yapar çok uğraş gerektiren bişey gibi durmuyor.
esperanto Kamp II Mesajlar 316 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Eyl 2013 #6 Ynt: Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer Türkiye'de hele istanbulda bunu yapacak ustaların olduğundan asla kuşkum yok benim kastım aslında bu taleple giden olurmu demem gerekiyordu belkide
Ynt: Yj Den Cj Dönüş İncelemeye Değer Türkiye'de hele istanbulda bunu yapacak ustaların olduğundan asla kuşkum yok benim kastım aslında bu taleple giden olurmu demem gerekiyordu belkide