Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,800
Önce rota;
yeniky-1.jpg
yeniky-2.jpg
yeniky-3.jpg

Etiketler

Gezi ile ilgili notlar;
Katılan araçlar 8 adet.
3 Lada Niva, 2 LR defender, 1 LR Freelander, 1 LR Disco, 1 suzuki GV
Teknik donanım (vinç yok maaledef ama 40 mt ipek halat, 1 makara, 2 adet 6 mt strap ---HEPSİ DE İŞE YARADI :D
Rota uzunluğu (Asfalt ayrımı, tekrar asfalta dönüş) 18,6 km
Rota zamanı (Asfalt ayrımı, tekrar asfalta dönüş) 7 saat 20 dakika

ilginç notlar;
Gezi sonuna doğru karşılaştığımız çok dik ve uzun iniş noktasından geri dönme kararı aldık. Gözle tespitimizde yaklaşık 45-50 derece dikti ve uzundu (100 mt kadar). Zemin hem yağıştan dolayı kaygan hem de gevşek, yer yer çukurlu olduğundan iniş sırasında araçlar kızaklayıp yan gelebilir ve takla atabilirdi. Bu diklik ve uzunlukta inişte kızaklamayı önlemek için gaz verilemezdi zira araç o hızla o bozuk zeminde kontrolden çıkabilirdi. Riske edip güzel geçen günümüzü berbat etmemek adına denememe kararı aldık (Bence de doğru karardı)

Hasarlar ;D
Bir niva şaft kesti 2 çeker durumda zaman zaman çekilerek etabı bitirdi
Suzukinin bir lastiği patladı.

Ekip anlayışı, uyumu, paylaşım ve yardımlaşma, haberleşme mükemmeldi.
Öğlen mangal sefası süperdi

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim

ben bu haberdar edilme işinden hiç bi şey anlamadım komu başka yerde fotolar başka yerde bana göre herşey birbirine karışmış moderatörler bu konu hakkında nederler?

Liderimiz Erdal abi olmak üzere herkese çok teşekkürler. Çok güzel bir geziydi.
Başka foto yokmu? Ne oldu o kadar fotoya ? :smiley: Yılbaşı veya yılbaşından sonra güzel bir rotada görüşmek üzere desem olur mu?
Doktor Levent abi nerelerdesin?

Ynt: Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

İyi ki hadi gidelim demişsiniz ;D

Güzel gezi, güzel fotoğraflar, ellerinize sağlık...

Erdal Bey size de birleştirici katılımınızdan dolayı teşekkürler :smiley:

Emeği geçen herkese teşekkür ederim, çok keyifli bir geziydi. Dik çıkışlar ve inişler muhteşemdi. Yeni gezilerde görüşmek üzere...
Yeni gezi olarakta Kar yağarsa Nif gezisi güzel olabilir.

Ynt: Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

red crab' Alıntı:
ben bu haberdar edilme işinden hiç bi şey anlamadım komu başka yerde fotolar başka yerde bana göre herşey birbirine karışmış moderatörler bu konu hakkında nederler?

Merhaba ,
Sayın red crab ,
İşleyiş te bir hata yok.

Her türlü etkinlikler ve etkinliklerimiz Etkinlikler Ana Sayfasında ilgili bölümünde duyurusu yapılmakta.
Daha sonra (etkinlik yapılınca) etkinliğe ait fotoğraflar-hikayeler raporlar vb paylaşımlarımızın hepsi ilgili bölümlerde ilgili alt başlıklarda yeni konu açılarak paylaşıma sunulmaktadır.

Etkinlik fotoğraflarınıza bayıldım arkadaşlar.
Bizim yürüreyek yan geçiş ile aştığımız orman yangın yollarını direkt geçmeniz çok güzel olmuş.

Paylaşım içinde teşekkürler.

fotoğraflarda algılanan açılara fazladan bi 10 derece kadar daha ekleyip diklikleri öyle değerlendirmenizi tavsiye ederim. ancak o zaman etabın gerçek zorluğunu ve keyfini hissedebilirsiniz ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR