Yorum istiyorum...ilan hakkinda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan velizar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,107

velizar

www.sairsinasi.k12.tr
Yer
Istanbul-TR/Rousse-BG
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-fiyat-dustu-4x4-laurate1.6-duster-ihtiyactan-satiliktir-111078127/detay/

Tecrubeli arkadaslar fikrini soylerse sevinirim.

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda

Oncelikle tesekkurler, dizellerde esp li olanini yani full olanini bulmak zor, olan ya fiyati cok yuksek yada km fazla.Bu arac ise bildigimiz klasik renault 1,6 motoru ve ustelik esp li ve km ve fiyat makul(35.000). Ayni km de ve esp olan bir dizele 45000 ve ustu isteniyor buda az bi fark olmuyor.Bu nedenle buna yoneldim.

1.6 115 lik renault motorunu euroV olsun diye sadece gucunu 105 cekip avrupa emisyon degerlerine getirmisler.Lpg adaptasyonu mukemmel.....hmmm kararsizim.

velizar' Alıntı:
Oncelikle tesekkurler, dizellerde esp li olanini yani full olanini bulmak zor, olan ya fiyati cok yuksek yada km fazla.Bu arac ise bildigimiz klasik renault 1,6 motoru ve ustelik esp li ve km ve fiyat makul(35.000). Ayni km de ve esp olan bir dizele 45000 ve ustu isteniyor buda az bi fark olmuyor.Bu nedenle buna yoneldim.

1.6 115 lik renault motorunu euroV olsun diye sadece gucunu 105 cekip avrupa emisyon degerlerine getirmisler.Lpg adaptasyonu mukemmel.....hmmm kararsizim.

Merhaba sayın velizar. Hiç bir benzinli Duster'da ESP yoktur. Hatta 110 bg. dizel dışında hiçbirinde yoktur. İlanı veren arkadaş bu özelliğinin olmadığını bilmiyor.

kaneruslu' Alıntı:
38.000-40.000 tl arasıdır 2010 model 4x4 dizel duster fiyatları , bu nedenle fark yok dedim , tercih sizin :smiley:

Demek ki bana denk gelmedi, tabii ki bende dizel isterim.Insallah temiz bir tane az kilometreli ve yorulmamis denk gelir.

Tekrar tesekkur ederim.

velizar' Alıntı:
Bende oyle biliyorum ama ilandaki resimlere dikkatli bakarsaniz esp dugmesi var oda cok sasirtici.

Merhaba Velizar Bey, Malesef yanlış görmüşsünüz. Resimde küllüğün arkasında gözüken düğme 4 camı otomatik olanların arka camları kilitleme düğmesi, esas esp düğmesi çakmaklığın sağında ve geri vites halkasının arkasında kalmış ve gözükmüyor. ESP olmasa dahi orada bir düğme var fakat üzerinde esp işareti yok. Boş bir düğme yani. Bilginize.

Yanlış anlamayın bilmişlik taslamıyorum. Sadece bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum. Saygılar.

Duster'ı Duster yapan en önemli avantajlardan biri de aracın ağırlığına oranla torku ve gücünün fazla oluşudur. Çokca tecrübe ettiğim birçok gezimizde, özellikle karlı gezilerde, önümüze yol açmak için geçmiş olmasına rağmen yola saplanıp geri kalan ve öne geçerek yolu açtığımızı biliyorum. Marka ismi vermek istemiyorum ama bunlar lada veya vitara gibi küçük hacimli araçlar olmamakla birlikte daha kelli felli ağır abilerden. Özetle, tork-ağırlık dengesi çok önemli. Bir de AT veya MT lastik oldu mu, sizi tutabilene aşk olsun :smiley: Özetle 4x4 olacaksa 110'luk veya 90'lık dizel olmalı.

90 lik ve 110 luk motorlar arasinda fiziksel(mekanik) olarak hic bir fark yok,fark sadece yazilimsal olarak gibi gorunuyor.......dogrumudur? Eger dogruysa bu fark chip ile hemen kapatilabilir. Dacia sitesinde motor ozelliklerini arastirdim hic bir farki yok.

veli bey anladığım kadar öğretmensiniz galiba. avatarda veb adresi olan okula benim iki çocuğum gidiyor .eğer 110 luk test etmek isterseniz yardımcı olabilirim. pazartesi duster la şair şinasiye servisimiz başlıyor.saygılarımla..

velizar' Alıntı:
90 lik ve 110 luk motorlar arasinda fiziksel(mekanik) olarak hic bir fark yok,fark sadece yazilimsal olarak gibi gorunuyor.......dogrumudur? Eger dogruysa bu fark chip ile hemen kapatilabilir. Dacia sitesinde motor ozelliklerini arastirdim hic bir farki yok.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91128.0 ;)

devit3' Alıntı:
veli bey anladığım kadar öğretmensiniz galiba. avatarda veb adresi olan okula benim iki çocuğum gidiyor .eğer 110 luk test etmek isterseniz yardımcı olabilirim. pazartesi duster la şair şinasiye servisimiz başlıyor.saygılarımla..

Tabii ki isterim,cok sevinirim.Cocuklarınız kacıncı sınıflarda?
Ben ortaokul kısmında sosyal bilgiler ogretmeniyim.Veli Zaim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR