Youtube Videolarını İzlemek İçin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,673

Etiketler
Ynt: Youtube Videolarını İzlemek İçin

RedlinE' Alıntı:
iş yeri bilgisayarim diger makinelere bagli sorun olur mu?

Olmaz, yapılan bu işlem ağ bağlantılarınızı etkileyecek bir işlem değildir. Yalnız eğer şirket bilgisayarlarından biriyse, sistem yöneticisi bu ayara erişiminizi engellemiş olabilir.

yol' Alıntı:
Birde bu adresleri dene bakalım?
Hocam bende de aynı sorun yaşandı. Başta girebilmiştim. Yukarıdaki DNS'leri de denedim. Opendns yi biraz kurcalayayım bakalım ;)

Sedat Abi'nin verdiği dns'ler çok uzun zaman önce bende de aynı problemleri yaratmıştı. Youtube Jacker adlı program da aynı dns'leri kullanıyordu. OpenDns'i de sırf bu duruma uyuz olduğum için tesadüfen bulmuştum. Yaklaşık 6 aydır en ufak sıkıntı yaşamadım opendns ile.

PrometheusTR' Alıntı:
Sedat Abi'nin verdiği dns'ler çok uzun zaman önce bende de aynı problemleri yaratmıştı. Youtube Jacker adlı program da aynı dns'leri kullanıyordu. OpenDns'i de sırf bu duruma uyuz olduğum için tesadüfen bulmuştum. Yaklaşık 6 aydır en ufak sıkıntı yaşamadım opendns ile.
Şimdilik bir sorun görünmüyor.Teşekkürler :smiley:

Garip.. ??? Peki siz o zaman ktunnel gibi adresleri deneyin ya da youtube yasağının kalkmasını bekleyin :D

Bu arada şu anda ben de benzer bir problem yaşıyorum; gezenbilir, google, hürriyet gibi sitelere girebilirken msn, digsby gibi programlarım açılmıyor, meebo'ya ve yahoo'ya giremiyorum. DNS ile alakalı mı diye dns değiştirdim ancak alakası yokmuş. Muhtemelen ülkemiz yine bir fiberoptik kablo muhabbeti ile karşı karşıya :mad:

PrometheusTR' Alıntı:
Garip.. ??? Peki siz o zaman ktunnel gibi adresleri deneyin ya da youtube yasağının kalkmasını bekleyin :D

Bu arada şu anda ben de benzer bir problem yaşıyorum; gezenbilir, google, hürriyet gibi sitelere girebilirken msn, digsby gibi programlarım açılmıyor, meebo'ya ve yahoo'ya giremiyorum. DNS ile alakalı mı diye dns değiştirdim ancak alakası yokmuş. Muhtemelen ülkemiz yine bir fiberoptik kablo muhabbeti ile karşı karşıya :mad:
Youtube a girmek mesele değil aslında. Beni bu merak öldürecek :D

Ben de az önce sitede online iken bağlantım kesildi. DNS adresilerini silmeme rağmen, bağlantı sorunlarında; DNS kullanarak Gezenbilir'in bulunamadığı yazıyordu. :eek:

yol' Alıntı:
Bir süre sonra neden sorun oluyor acaba? Girdiğin IP adreslerini kontrol ettin mi, kendiliğinden değişiyor mu yoksa aynı mı?
ip den olabilir mi bilmiyorum :-\ Otomatik ip alıyor.

ip ve dns kodları her modemin farklı olmuyor mu?
ben öyle biliyorum

Volk' Alıntı:
ip ve dns kodları her modemin farklı olmuyor mu?
ben öyle biliyorum

IP sen internete bağlandığın anda sana otomatik verilen (ya da tercihli olarak alabileceğin) bir adrestir. Eğer "statik ip" hizmeti alıyorsan, ip adresin tek bir tane ve sana özgü olur, ancak çok yaygın bir şey değildir. DNS'in de yine modemle alakası yoktur. Sen modem ayarlarına girmek için kullanılan 198.62.00.01 vs. şeklinde olan adreslerden bahsediyorsun sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR