RedlinE' Alıntı:iş yeri bilgisayarim diger makinelere bagli sorun olur mu?
Hocam bende de aynı sorun yaşandı. Başta girebilmiştim. Yukarıdaki DNS'leri de denedim. Opendns yi biraz kurcalayayım bakalımyol' Alıntı:Birde bu adresleri dene bakalım?
Şimdilik bir sorun görünmüyor.TeşekkürlerPrometheusTR' Alıntı:Sedat Abi'nin verdiği dns'ler çok uzun zaman önce bende de aynı problemleri yaratmıştı. Youtube Jacker adlı program da aynı dns'leri kullanıyordu. OpenDns'i de sırf bu duruma uyuz olduğum için tesadüfen bulmuştum. Yaklaşık 6 aydır en ufak sıkıntı yaşamadım opendns ile.
Bir süre kullanınca sorun oldu yine ??? İşe yaramadı. Ben vazgeçtim artık34sel' Alıntı:Şimdilik bir sorun görünmüyor.Teşekkürler![]()
34sel' Alıntı:Bir süre kullanınca sorun oldu yine ??? İşe yaramadı. Ben vazgeçtim artık![]()
Yurtdışı sitelere giremiyordum sonrasında yurtiçi sitelere de giremedim.DNS'leri silince düzeldi.PrometheusTR' Alıntı:ne sorunu oldu acaba söyler misiniz?
Youtube a girmek mesele değil aslında. Beni bu merak öldürecekPrometheusTR' Alıntı:Garip.. ??? Peki siz o zaman ktunnel gibi adresleri deneyin ya da youtube yasağının kalkmasını bekleyin
Bu arada şu anda ben de benzer bir problem yaşıyorum; gezenbilir, google, hürriyet gibi sitelere girebilirken msn, digsby gibi programlarım açılmıyor, meebo'ya ve yahoo'ya giremiyorum. DNS ile alakalı mı diye dns değiştirdim ancak alakası yokmuş. Muhtemelen ülkemiz yine bir fiberoptik kablo muhabbeti ile karşı karşıya![]()
34sel' Alıntı:Bir süre kullanınca sorun oldu yine ??? İşe yaramadı. Ben vazgeçtim artık![]()
ip den olabilir mi bilmiyorum :-\ Otomatik ip alıyor.yol' Alıntı:Bir süre sonra neden sorun oluyor acaba? Girdiğin IP adreslerini kontrol ettin mi, kendiliğinden değişiyor mu yoksa aynı mı?
Volk' Alıntı:ip ve dns kodları her modemin farklı olmuyor mu?
ben öyle biliyorum
PrometheusTR' Alıntı:Sen modem ayarlarına girmek için kullanılan 198.62.00.01 vs. şeklinde olan adreslerden bahsediyorsun sanırım.